[mazowieckie] - majovwka 2012 - jedziemy?
sagem, tak jak lecisz wisłostradą i na most łazienkowski wbijasz a potem prosto do promenady to nie powinno być problemu w tą stronę o tej godzinie. Pewne perturbacje pewnie wystąpią zanim dojedziemy do miejscowości Zakręt, potem rondo w Kołbieli i koniec raczej problematycznych miejsc po drodze.
Blokad raczej nie przewidziano, korków nie będzie bo Warszawa pojechała do domu (długi weekend). A i BADmobil (wóz reporterski BAD VIDEO) też nie wiadomo póki co czy dołączy czy będziemy go gonić.....
....... daleko nie ucieknie
Dobra i żeby nie było że na kogoś nie poczekaliśmy proponuje ustalić kto rusza z Warszawy w pt o 10:
1.Ja C4
2.Franz B6
3.Lars WVB4
4.
Blokad raczej nie przewidziano, korków nie będzie bo Warszawa pojechała do domu (długi weekend). A i BADmobil (wóz reporterski BAD VIDEO) też nie wiadomo póki co czy dołączy czy będziemy go gonić.....
....... daleko nie ucieknie
Dobra i żeby nie było że na kogoś nie poczekaliśmy proponuje ustalić kto rusza z Warszawy w pt o 10:
1.Ja C4
2.Franz B6
3.Lars WVB4
4.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
po długich dywagacjach przyjadę, co prawda mam egzamin w sql ale może się uda ogarnąć indziej hehe :mrgreen: za dużo w ciągu 2 tyg. przy aucie siedze żeby nie pojechało, będę na miejscu w piątek ok 20tej z dwoma pasażerami raczej, więc trzymajcie mi miejscówkę najlepiej koło Łysego :-> brać grila :?: czy niekoniecznie :?: