[coupe] Dolne listwy drzwi.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
[coupe] Dolne listwy drzwi.
Czy w audi Coupe występowały dwa rodzaje dolnych listw? Mam drugie drzwi z Coupe i listwa dolna w przekroju jest trójkątna oraz kończy się na równi z dolnymi drzwiami, nie zachodzi na próg.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Zrobiłem zdjęcia tej listwy:
Wydaje mi się, że musi to pochodzić z jakiegoś body kitu Riegera, jak tutaj:
Dostałem tylną klapę, ma dziury pod dodatkowy spoiler i gostek też mówi, że wielki spoiler tam był. Mam przedni zderzak z tego samego samochodu i wygląda tak samo jak na zdjęciach ale nie ma dolnej dokładki, tak jakby był ucięty. Ciul... i tak idzie to pod fmic Mam też tylny zderzak i tak samo wygląda jak ten na zdjęciach ale ma odłamaną dolną półkę i środkowy cypelek. Może mi się jeszcze uda dorwać progi.
A co do progów, to gostek mówił, że jego Coupe miało inaczej wyprofilowane metalowe progi, porównując do serii z Coupe były obcięte (i odpowiednio zakonserwowane) aby można było dokładki założyć.
Ciekawy ten samochód musiał być. Szkoda, że wcześniej o nim nie wiedziałem zderzaki i tylną klapę i tak mam za free i to z dowozem do domu
Wydaje mi się, że musi to pochodzić z jakiegoś body kitu Riegera, jak tutaj:
Dostałem tylną klapę, ma dziury pod dodatkowy spoiler i gostek też mówi, że wielki spoiler tam był. Mam przedni zderzak z tego samego samochodu i wygląda tak samo jak na zdjęciach ale nie ma dolnej dokładki, tak jakby był ucięty. Ciul... i tak idzie to pod fmic Mam też tylny zderzak i tak samo wygląda jak ten na zdjęciach ale ma odłamaną dolną półkę i środkowy cypelek. Może mi się jeszcze uda dorwać progi.
A co do progów, to gostek mówił, że jego Coupe miało inaczej wyprofilowane metalowe progi, porównując do serii z Coupe były obcięte (i odpowiednio zakonserwowane) aby można było dokładki założyć.
Ciekawy ten samochód musiał być. Szkoda, że wcześniej o nim nie wiedziałem zderzaki i tylną klapę i tak mam za free i to z dowozem do domu
Obiecane zdjęcia nowych listew drzwiowych do Coupe:
Może mi ktoś powiedzieć, czym i czy w ogóle sprawić, żeby wszystkie listwy miały ten sam kolor, czyli czarny?
Mniemam, że te szare też były czarne kiedyś tylko wyblakły. Nie chciałbym ich pastować ani tym bardziej malować.
Jest jakiś specyfik, który trwale poczerni gumę?
Może mi ktoś powiedzieć, czym i czy w ogóle sprawić, żeby wszystkie listwy miały ten sam kolor, czyli czarny?
Mniemam, że te szare też były czarne kiedyś tylko wyblakły. Nie chciałbym ich pastować ani tym bardziej malować.
Jest jakiś specyfik, który trwale poczerni gumę?
Ostatnio zmieniony 03 maja 2012, 19:23 przez zserty, łącznie zmieniany 1 raz.
www.aso.com
ok 38euro za listwę
ok 38euro za listwę
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
:roll: :roll:
To strona sprzedaży używanych samolotów :roll: poważnie nie kumam <mur>zserty pisze:www.aso.com
ok 38euro za listwę