Audi Competition Q
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
03.07.2012 godzina 9:40- narodziny mojego Synka <ok> :lol: :mrgreen: :
W dniu dzisiejszym przyszło na Świat moje Maleństwo- Miłoszek. Zanim będzie w domku troszeczkę musi pobyć z młodą Mamcią w szpitalu:
Miłosz i Żona (Czarna)
"Gdzie moje Audi tato" <ok>
Wszystko jakoś się udało, ale strachu trochę było.
Zapraszam na pępkowe <ok> .
W dniu dzisiejszym przyszło na Świat moje Maleństwo- Miłoszek. Zanim będzie w domku troszeczkę musi pobyć z młodą Mamcią w szpitalu:
Miłosz i Żona (Czarna)
"Gdzie moje Audi tato" <ok>
Wszystko jakoś się udało, ale strachu trochę było.
Zapraszam na pępkowe <ok> .
A jeszcze w sobotę widziałeś dzidzie w brzuszku- a w nocy musieliśmy jechać do szpitala (Żona była w 36 tyg. ciąży) a dziś Syn przyszedł na Świat trochę przed terminem przez cesarkę. Ważne, że oboje są zdrowi, a dziecko otrzymało 9/10 <ok> .Słonik pisze:gratulacje :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: <hura> <hura> <hura> <pijaczek> <pijaczek> <pijaczek> <tance> <tance> <tance> <tance> <tance> :!: :!: :!: :!: :!:
Ha napatrzyło sie oczami matki na fury w Żerkowie to tez juz chciał na zewnatrz :mrgreen:Loczek pisze:A jeszcze w sobotę widziałeś dzidzie w brzuszku- a w nocy musieliśmy jechać do szpitala (Żona była w 36 tyg. ciąży) a dziś Syn przyszedł na Świat trochę przed terminem przez cesarkę. Ważne, że oboje są zdrowi, a dziecko otrzymało 9/10 <ok> .Słonik pisze:gratulacje :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: <hura> <hura> <hura> <pijaczek> <pijaczek> <pijaczek> <tance> <tance> <tance> <tance> <tance> :!: :!: :!: :!: :!:
Slonik nie oczami matki tylko przez pepek podgladal heheSłonik pisze:Ha napatrzyło sie oczami matki na fury w Żerkowie to tez juz chciał na zewnatrz :mrgreen:Loczek pisze:A jeszcze w sobotę widziałeś dzidzie w brzuszku- a w nocy musieliśmy jechać do szpitala (Żona była w 36 tyg. ciąży) a dziś Syn przyszedł na Świat trochę przed terminem przez cesarkę. Ważne, że oboje są zdrowi, a dziecko otrzymało 9/10 <ok> .Słonik pisze:gratulacje :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: <hura> <hura> <hura> <pijaczek> <pijaczek> <pijaczek> <tance> <tance> <tance> <tance> <tance> :!: :!: :!: :!: :!:
to jazda po studzienkach przyspieszyla ten porod najwazniejszezeby zdrowe bylo