Audi Competition Q
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Chcesz kupić S4C4 aby było nie drogo?
Nie rozumie tej decyzji - tych aut nie kupuje się aby tanio jeździć.
Jak coś to bier coś w dieslu nieśmiertelnym 1Z B4 albo AEL w C4.
Jak myślisz że opitolisz Compi i kupisz S4 C4 i jeszcze zostanie to życzę powodzenia - Compi też kupiłeś niby od klubowicza tip top stan i "wsiadasz i jedziesz" a na start poszedł wór floty.
Nie rozumie tej decyzji - tych aut nie kupuje się aby tanio jeździć.
Jak coś to bier coś w dieslu nieśmiertelnym 1Z B4 albo AEL w C4.
Jak myślisz że opitolisz Compi i kupisz S4 C4 i jeszcze zostanie to życzę powodzenia - Compi też kupiłeś niby od klubowicza tip top stan i "wsiadasz i jedziesz" a na start poszedł wór floty.
- mateuszz117
- Forum Audi 80
Czy coś takiego gdzieś napisałem? NIE- tylko przytoczyłem temat kupna Żony S4 C4, że jak się szuka to się znajdzie- wiadomo, że S4 tania w eksploatacji nie jest a jak się kupi to i tak pakiet startowy płynie. Nie chcę S4 czy S6 w C4, chcę C4 w dieslu lub z LPG V6, w ostateczności B4. Zapewne i tak ciężko będzie Compi sprzedać, a za bezcen to też komuś prezentu nie zrobię.eSPe pisze:Chcesz kupić S4C4 aby było nie drogo?
Z chęcią kupiłbym 100 C4 Avant.
To nie byłem ja bo w tamte rejony się nie zapuszczałem .mateuszz117 pisze:bylem kiedys w wieluniu z miesiac temu..i mam wrazenie ze to twoje audi
nie kapuję. eSka jest na biedzie i 2.2t, które to w tej budzie nie jedzie a w dodatku bez LPG więc drogo wychodzi. Wolał bym pogonić ją niż Compi, a w miejsce eSki przytulić jakąś setunię w avancie...
No nic, nie mój biznes więc pozostaje mi tylko życzyć powodzenia w planach, i żeby szybko problemy minęły
No nic, nie mój biznes więc pozostaje mi tylko życzyć powodzenia w planach, i żeby szybko problemy minęły
Bieda? Hmm. Nie jedzie? Hmm. Nie sądzę. 2.2 T woleliśmy od V8- nie chodzi o spalanie. Bo dla Czarnej to nawet i czołg by mógł być. Ja jeżdżę dużo i potrzebuje coś w LPG lub ON.slugs pisze:eSka jest na biedzie i 2.2t
Do Compi nie zmieści się wózek i Juniora by wytrzęsło, a w eSkę już parę PLN poszło i jej sprzedawać nie będziemy bo trafił się dobry egzemplarz ze zdrowym motorem nie zniszczonym LPG i w dodatku A/T. Szukam drugiego/tańszego auta również do przewozu dziecka i Jego ekwipunku.
Jak Compi się nie sprzeda to będziemy myśleć co dalej...