Myślałem, że zarzuty o uznanie dla wiejskiego tuningu kierujesz w moją stronę, ja tu tylko chłopakowi podpowiadam co ma zrobić jak nie chce dużo wydawać :mrgreen: 5zł na naklejkę, a uznanie właśnie w tej części chłopaczków na wsi zyskasz. A jeżeli zależy Ci na czymś więcej, to niestety - buda do zmiany wg. mnie.
P.S. duo, masz charakterystyczny styl wypowiedzi, nie dziw się, że ludzie czasem się zastanawiają co autor miał na myśli - tacy pisarze są najwybitniejsi <ok> <ok> <ok>
[8A 1Y] Audi 80 B3 1.9D 68KM - opłaca się robić?
Zdecydowałem, że audi zostawiam. Szukam drugiej budy w dobrym stanie i rozsądnej cenie - jakby ktoś miał namiar - proszę o info. Nie potrzebuje papierów, może być wyrejestrowana.
Licznik liczy kilometry (wstawiłem cały prędkościomierz, wpadł mi w okazyjnej cenie cały licznik VDO, ale wyskalowany do 260kmh. Z czasem zmienię na 220, bo to tak głupio że fura nie zamknie połowy budzika :roll:)
Podświetlenie działa. Winni? Wiązka klapy (zregenerowana) i żarówki (wymienione).
Przeciwmgielne dalej stawia opory, ale już wiem gdzie jest usterka - pająk.
Poza tym sprzedam obrotomierz benzyna (2x), wskaźnik temperatury (2x), wskaźnik paliwa (1x). Oraz plytki liczników VDO - z mostkami.
Licznik liczy kilometry (wstawiłem cały prędkościomierz, wpadł mi w okazyjnej cenie cały licznik VDO, ale wyskalowany do 260kmh. Z czasem zmienię na 220, bo to tak głupio że fura nie zamknie połowy budzika :roll:)
Podświetlenie działa. Winni? Wiązka klapy (zregenerowana) i żarówki (wymienione).
Przeciwmgielne dalej stawia opory, ale już wiem gdzie jest usterka - pająk.
Poza tym sprzedam obrotomierz benzyna (2x), wskaźnik temperatury (2x), wskaźnik paliwa (1x). Oraz plytki liczników VDO - z mostkami.