[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
eee tam pitolisz... przeca to jakies nastki byly ktorym nie w glowie zamazpojscie :mrgreen: :mrgreen: a jedynie weca po imprezach i innego tego typu mordownie :mrgreen: :lol:duo pisze: wyobrazacie sobie wasze żony / narzeczone w takiej roli ? dla mnie to lekka żenada
nie wiesz Łukanio jak to dzisiaj jest? ze bycie dziewica to wstyd? a gumki noscisz ze soba na wszelki wypadek? :mrgreen: :mrgreen:
ta dzisiejsza młodzież.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no coz... poki co siedza zarzucone 205/55... i chyba przy takim czyms pozostane bo jest kur... strasznie twardo :mrgreen: a auta potrzebuje do jazdy. Jaki jest stan naszych pieknych polskich drog to kazdy wie...
byc moze z czasem wpadnie 195/45 ale to sie grubo nad tym zastanawiam, wiem ze o wiele lepiej by wtedy to wygladalo ale coz... z jako takim komfortem to wtedy juz wgl bym mogl sie pozegnac... :!: :mrgreen: :!:
byc moze z czasem wpadnie 195/45 ale to sie grubo nad tym zastanawiam, wiem ze o wiele lepiej by wtedy to wygladalo ale coz... z jako takim komfortem to wtedy juz wgl bym mogl sie pozegnac... :!: :mrgreen: :!:
czego wiecej? gleby czy fotek? :mrgreen:Niki20 pisze:Kiedy będzie więcej?