Koszulki klubowe - projekty, propozycje, dyskusja.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie bezlitośni, tylko na początku było wielkie poruszenie, a później cisza w temacie. Jak ktoś się nastawił na taką bluzę, to już dawno się zawiódł i zrezygnował...Kubik pisze:Kurde jesteście bezlitośni
W przyszłym tygodniu ruszymy z polarami i kalendarzami jednocześnie.
Poprostu mam teraz budowę dość daleko od domu i wracam około 18 i nic nie mogę załatwić. Jeszcze chwila cierpliwości.
Osobiście nic nie planuje bo mam trochę mało wolnego czasu, ale jak się zbiorą chętni to dam radę :mrgreen:Wino pisze:Kubik planujesz może drugą serię koszulek bo ja byłbym chętny. Może jeszcze ktoś z forum by się skusił
Myślę że możemy zrobić koszulki z haftem, bo te "prasowanki" nie były do końca jakościowo dobre.
Po niedzieli się dowiem o ceny i dam znać. W ofercie firmy są też polówki, pisze bo byli chętni.
Dawaj znać zobaczymy co wyjdzie :mrgreen:Kubik pisze:Osobiście nic nie planuje bo mam trochę mało wolnego czasu, ale jak się zbiorą chętni to dam radę :mrgreen:Wino pisze:Kubik planujesz może drugą serię koszulek bo ja byłbym chętny. Może jeszcze ktoś z forum by się skusił
Myślę że możemy zrobić koszulki z haftem, bo te "prasowanki" nie były do końca jakościowo dobre.
Po niedzieli się dowiem o ceny i dam znać. W ofercie firmy są też polówki, pisze bo byli chętni.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub