[b4] Autem rwie na bok(i) przy dynamicznym ruszaniu ;/
mialby byc najlepsze ale chyba nie powiedzialem wtedy, ze lamf(a dla niektorych widocznie najlepsze, to te nie najtansze ehhh ) ...
Teraz juz u innego mechanika, patrzalem mu na rece (bo wtedy mnie nie bylo) i widac ze inne lamfordery sa ...i wieksze sa .... wiec jak ciasniej bedzie to chyba lepiej ...
Tylko mowie jeszce nie testowane auto ...wiec nie wiem czy juz all ok
PS: i koles mi opowiada ze u niego 3 razy do roku tuluje jakis taksiaz wymienia w b4 ...ale wiadomo pewnie nie lamf tylko jakies hans p ;d
Teraz juz u innego mechanika, patrzalem mu na rece (bo wtedy mnie nie bylo) i widac ze inne lamfordery sa ...i wieksze sa .... wiec jak ciasniej bedzie to chyba lepiej ...
Tylko mowie jeszce nie testowane auto ...wiec nie wiem czy juz all ok
PS: i koles mi opowiada ze u niego 3 razy do roku tuluje jakis taksiaz wymienia w b4 ...ale wiadomo pewnie nie lamf tylko jakies hans p ;d
jeżeli na zimówkch było ok to oponytygrxek pisze:odświeżę temat
Na zimę Zmieniłem na nowe opony zimowe (continental ) na felgi stalowe : lepiej
Kilka dni temu znów założyłem stare letnie Klebera (alufelgi) i znow sucho mokro rwanie na boki masakra...
Wiec co moze byc przyczyna? Niby wywarzone ok... Nierowno zuzyte opony? Krzywe felgi?
any idea?
miałem 3 letnie michleny ,zbieżnośc zrobiona żadnch luzow i zciągał w prawo i przy dynamiczniejszym ruszaniu jakby gubil trakcje i okazało sie opony także pierwsze jedz do dobrego wulkanizatora sprawdzi czy bani nie ma