mam małe pytanko. wg mnie przód B4 ladniej wygląda w wersji bez halogenów. ja w swoim mam haloony i jestem ciekaw czy wystarczyło by wymienic te plastikowe czarne elementy w których są dziury na owe halogeny? wyjąc te z dziurami i wstawic te bez dziur, bez zmiany zderzaka. wyjął bym halogeny, instalacje zostawił a dziury zakrył tymi nowymi plastikami.
da sie tak?
[80 B4] plastiki zderzaka przedniego
nie miałem i musiałem zrobić wszystko od podstawPROKOP pisze:mam pytanko: czy jakbym sobie zakupił takie listwy ze światłami w zderzak to fabryka pomyślała i poprowadziła instalacje (wpinam kosteczke i świecą) , czy musze od początku prowadzic instalacje?
Nie zapomnij o włączniku.
Poza tym takie halogeny to chodliwy towar. Zastanów się.
w mojej 80 B4 mam przygotowane kable i wtyczki za zderzakiem, mimo, że halogenów nie miał od początku i nie ma. Włącznik mam jeden ale nie wiem czy załączy też te przednie, czy tylko (obecnie) tylne.PROKOP pisze:mam pytanko: czy jakbym sobie zakupił takie listwy ze światłami w zderzak to fabryka pomyślała i poprowadziła instalacje (wpinam kosteczke i świecą) , czy musze od początku prowadzic instalacje?