Nie przy dzieciach zboczuchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Maszu pisze:gdyby nie kobita obok na siedzeniu to nie byloby gdzie go wlozyc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:keczy pisze:nawet palec w dziure nie wejdzie...
[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a piaseczno to nie zadupie? ke? to obczaj sprawe ze jak z uleza wyjezdzalem to zsunal mi sie tlumik przy wyjezdzie z laki na asfalt :mrgreen: a teraz jeszcze nizej jest :mrgreen:Niki20 pisze:ja mieszkam na zadupiu więc wiesz
takie kolo zostanie poki Mabro nie przyjedzie i mi ich nie potnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zesz ****... po dzisiejszych walkach i tourne po zakladach wulkanizacyjnych przygoda konczy sie na tym ze nie naciagnalem opon... nikt nie umie naciagnac 205 na 9 cali a bylem w 5 warsztatach w okolicach wegrowa i siedlec... nosz fuck
szit...
Maszu <nono>
szit...
Maszu <nono>
Ostatnio zmieniony 21 lip 2012, 23:16 przez Maszu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
tezbym tak mial gdyby nie kolega ptaku z naszego forum ktory bez problemu wstrzelil mi 195/45 na 9jMaszu pisze:zesz ****... po dzisiejszych walkach i tourne po zakladach wulkanizacyjnych przygoda konczy sie na tym ze nie naciagnalem opon... nikt nie umie naciagnac 205 na 9 cali a bylem w 5 warsztatach w okolicach wegrowa i siedlec... nosz fuck
szit...
ach ci specjalisci...... bylem u 4 chyba i akzdy patrzyl na mnie jak na debila i proponowali kupicn normlane opony.... brak slow