Śrubokręt odradzam, bo po napotkaniu jakiegoś oporu możesz szkło ukruszyć. Najbezpieczniej byłoby użyć do tego czegoś z tworzywa.G_DRAGON pisze: możesz sobie pomóc podważając delikatnie śrubokrętem
[All] Rezanko halogenów - czarne i chrom
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
IC69, No na pewno będzie bezpieczniej <ok> ja używałem śrubokręta, ale bardzo przy tym uważałem i obyło się bez problemówIC69 pisze:Śrubokręt odradzam, bo po napotkaniu jakiegoś oporu możesz szkło ukruszyć. Najbezpieczniej byłoby użyć do tego czegoś z tworzywa.G_DRAGON pisze: możesz sobie pomóc podważając delikatnie śrubokrętem
I składaj na sucho, bo to wystarczy, a na kleju będziesz miał problem jak będziesz chciał znowu je rozebrać...
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
no halogeny i kierunki zrobione ale na lampy narazie nie mam czasu
podoba mi sie to ale chyba beda poprawki bo juz widze niedociagniecia a tak mi to wyszło:
przed
po
a halogeny wyszły tak: (+ mój pomysł na soczewke)
przed
po
jak zrobie (kiedys) lampy to tez sie pochwale i później zdjeciem całego auta jak to wyglada w kupie :mrgreen:
podoba mi sie to ale chyba beda poprawki bo juz widze niedociagniecia a tak mi to wyszło:
przed
po
a halogeny wyszły tak: (+ mój pomysł na soczewke)
przed
po
jak zrobie (kiedys) lampy to tez sie pochwale i później zdjeciem całego auta jak to wyglada w kupie :mrgreen:
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
no wlasnie to mi sie nie podoba bo nie pomalowalem tej ramki co szklo tam wchodzi i ona jest biala bo silikon to bezbarwny dalem i dlatego chyba to bede jeszcze poprawial.. :-|Maszu pisze:czarnym silikonem mogles sklejac... nie byloby tej bialej obramowki...
[ Dodano: 2012-07-27, 16:51 ]
dam fotkiDregan pisze:ciekawe jak to na aucie wygląda )
- WojtaS-line
- Forum Audi 80