[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
no ale większy IC to i większe turbo żeby napompować ten cały układ , inny kolektor dolotowy,inny zderzak, sprzęgło. Po co mi 400Nm jak w mieście jest ograniczenie do 50 a przedwczoraj dostałem nagrodę za +27km/h . Nie chce takiej rzeźby w swoim aucie bo służy mi jako dupowóz.
Chce jeszcze zmienić fele i przybliżyc auto do ziemi. Jak z nową pompą dojdzie pare koni to potraktuje to jako bonus
Chce jeszcze zmienić fele i przybliżyc auto do ziemi. Jak z nową pompą dojdzie pare koni to potraktuje to jako bonus
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Podniose tylko pod warunkiem podniesienia mocy, narazie niech się turla:)
Tak się pochwale jeszcze nowym zdjątkiem do kalendarza C4:)
http://ta15753.zut.edu.pl/aaaddd.jpg
Tak się pochwale jeszcze nowym zdjątkiem do kalendarza C4:)
http://ta15753.zut.edu.pl/aaaddd.jpg
Andrzej, nie wiem czy się zmieścisz, bo nie mam szyberdachuTrooky pisze:Pany i może Panie to gdzie sie widzimy?
Ty Tomasz jak wsadzisz pompe to daj znać chetnie sie przejade z tobą,zastanawiam się czy nie wrócić do standardowego zawieszenia i też nie wsadzić 216 z nowym softem
Przejedziesz się i będziesz się chciał zamienić na auta
- Mrx_Szczecin
- Forum Audi 80
to gdzie w koncu jutro i o ktorej????Trooky pisze:mi godzina pasi, co do miejsca to hmmm... Może na błoniach?
http://maps.google.pl/maps?q=szczecin+s ... 08079&z=18
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- Mrx_Szczecin
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Dzisiaj małe spotkanie najpiękniejszych w mieście zaczęło się na wałach (mowa oczywiście o autkach):P
... w słonecznej pogodzie wybraliśmy się na małą wyprawę na bezdroża Szczecina... miejscówka dobra, albo do wypadu sam na sam z kobietą, albo do zakopywania niewygodnych ludzi:P no ale... idziemy sobie polną drogą a tu nagle :shock:
Gigantyczna biedrona się chowa w krzakach i paczy na nas:P
No ale po chwili popłochu jak już wyszliśmy z krzaków okazało się, że to audina Andrzeja:P
Później to już tylko reszta OOOO otwierała mordy z radości, że mogły się wypasać na łące:
PS
zdjęcia w pakiecie wrzucę jutro;)
Pozdrawiam!!
... w słonecznej pogodzie wybraliśmy się na małą wyprawę na bezdroża Szczecina... miejscówka dobra, albo do wypadu sam na sam z kobietą, albo do zakopywania niewygodnych ludzi:P no ale... idziemy sobie polną drogą a tu nagle :shock:
Gigantyczna biedrona się chowa w krzakach i paczy na nas:P
No ale po chwili popłochu jak już wyszliśmy z krzaków okazało się, że to audina Andrzeja:P
Później to już tylko reszta OOOO otwierała mordy z radości, że mogły się wypasać na łące:
PS
zdjęcia w pakiecie wrzucę jutro;)
Pozdrawiam!!