Ja bym tu widział relingi w polerce, do tego koloru super by pasowały.
Szczerze, to sobie tego nie wyobrażam, po za tym wiesz, no, ten, opory dodatkowe.
Dziś miła niespodzianka której w sumie się spodziewałem, wreszcie redukcja na duży wieloklin do kiery S line, i tutaj ukłony dla Mabro za ekspresowa wysyłkę, jestem Ci krewny dobrą wodę przypasowanie, pomierzone i sprawdzone, wszystko ładnie pasuje, boje się tylko że kiedyś żeby to zdjąć to będzie potrzebny jakiś ściągacz, ale co tam. Potrzebna tylko będzie jeszcze podkładka większa pod śrubę i wsio bangla, fotki pewnie w piątek zrobię
P.S. Kupie zderzak tylny S2/Competition w dobrym stanie.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 17:09 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
No i niestety nie tylko na przyjemności wydaje pieniążki, czyli po 3 miesiącach od wymiany poduszki nad kolumny uległy zniszczeniu, tak kocham nasze drogi.
Po pomoc uderzyłem do Des'a i oto rezultaty, na następny dzień paczuszka.
A tutaj rezam sobie dolot zimnego powietrza na BiG Turbo, i stwierdziłem że będę jeździł bez lampy. :!:
P.S. Sprzedam tanio swój stary wskaźnik boost z wężykiem i trójnikiem oraz lampy zespolone. :mrgreen: <czapa>
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 17:20 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Coraz ładniej ten fur wygląda i faktycznie z tym wskaźnikiem o niebo lepiej, ładniej się tam kompunuje Co do lamp to w końcu policja nie będzie miała się o co czepiać masz teraz ładne i całe bez uszczerbku
teraz co będziesz modzić? :lol: :lol: :lol: