Ja bym tu widział relingi w polerce, do tego koloru super by pasowałygarry99 pisze:Twoje autko robi wrażenie <ok>
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
garry99, dziękuje
Dziś miła niespodzianka której w sumie się spodziewałem, wreszcie redukcja na duży wieloklin do kiery S line, i tutaj ukłony dla Mabro za ekspresowa wysyłkę, jestem Ci krewny dobrą wodę przypasowanie, pomierzone i sprawdzone, wszystko ładnie pasuje, boje się tylko że kiedyś żeby to zdjąć to będzie potrzebny jakiś ściągacz, ale co tam. Potrzebna tylko będzie jeszcze podkładka większa pod śrubę i wsio bangla, fotki pewnie w piątek zrobię
P.S. Kupie zderzak tylny S2/Competition w dobrym stanie.
Szczerze, to sobie tego nie wyobrażam, po za tym wiesz, no, ten, opory dodatkowe.GerB3 pisze:Ja bym tu widział relingi w polerce, do tego koloru super by pasowały.garry99 pisze:Twoje autko robi wrażenie. <ok>
Dziś miła niespodzianka której w sumie się spodziewałem, wreszcie redukcja na duży wieloklin do kiery S line, i tutaj ukłony dla Mabro za ekspresowa wysyłkę, jestem Ci krewny dobrą wodę przypasowanie, pomierzone i sprawdzone, wszystko ładnie pasuje, boje się tylko że kiedyś żeby to zdjąć to będzie potrzebny jakiś ściągacz, ale co tam. Potrzebna tylko będzie jeszcze podkładka większa pod śrubę i wsio bangla, fotki pewnie w piątek zrobię
P.S. Kupie zderzak tylny S2/Competition w dobrym stanie.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 17:09 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolejny malutki, tyci tyci UP.
Zegar doładowania zmieniony wreszcie na jedyni i słuszny pasujący do reszty. <ok>
Kiera Sline, (tutaj ogromne podziękowania dla Żany za załatwienie) na miejscu z czego jestem chyba najbardziej zadowolony.
Dzięki Mabro za redukcję
http://imageshack.us/photo/my-images/140/dsc7055r.jpg/
No i niestety nie tylko na przyjemności wydaje pieniążki, czyli po 3 miesiącach od wymiany poduszki nad kolumny uległy zniszczeniu, tak kocham nasze drogi.
Po pomoc uderzyłem do Des'a i oto rezultaty, na następny dzień paczuszka.
A tutaj rezam sobie dolot zimnego powietrza na BiG Turbo, i stwierdziłem że będę jeździł bez lampy. :!:
P.S. Sprzedam tanio swój stary wskaźnik boost z wężykiem i trójnikiem oraz lampy zespolone. :mrgreen: <czapa>
Zegar doładowania zmieniony wreszcie na jedyni i słuszny pasujący do reszty. <ok>
Kiera Sline, (tutaj ogromne podziękowania dla Żany za załatwienie) na miejscu z czego jestem chyba najbardziej zadowolony.
Dzięki Mabro za redukcję
http://imageshack.us/photo/my-images/140/dsc7055r.jpg/
No i niestety nie tylko na przyjemności wydaje pieniążki, czyli po 3 miesiącach od wymiany poduszki nad kolumny uległy zniszczeniu, tak kocham nasze drogi.
Po pomoc uderzyłem do Des'a i oto rezultaty, na następny dzień paczuszka.
A tutaj rezam sobie dolot zimnego powietrza na BiG Turbo, i stwierdziłem że będę jeździł bez lampy. :!:
P.S. Sprzedam tanio swój stary wskaźnik boost z wężykiem i trójnikiem oraz lampy zespolone. :mrgreen: <czapa>
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 17:20 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tutaj oryginalny VDO http://www.rallyshop.pl/index.php?p2792 ... owania-vdokuba2955 pisze:fajnie! co to za wskaźnik, gdzie takie coś dostać? bo szukam coś do swego co nie wygląda jak z jakiegoś nowego plastikowego auta...
lub tutaj VDO look
http://allegro.pl/wskaznik-cisnienia-do ... 83196.html
- karolas123
- Forum Audi 80