Czemu standardowo ich nie montowali, wiem wiem... bo byśmy nie mieli czego modzić

Narazie jeszcze mamkarolas123 pisze:sagem, To Ty juz nie masz k03?
Dalej to czas pokaże co będzie, nie ma co chwalic dniazana pisze:Coraz ładniej ten fur wygląda i faktycznie z tym wskaźnikiem o niebo lepiej, ładniej się tam kompunujeCo do lamp to w końcu policja nie będzie miała się o co czepiać masz teraz ładne i całe bez uszczerbku
![]()
teraz co będziesz modzić? :lol: :lol: :lol:
Taa, specjalnie. Jakoś zachiało mi sie przycisków ale teraz musze wymysleć do czego je podłączei28 pisze:A to kupienie kiery z dużym wieloklinem to jakieś celowe utrudnienie było ? :mrgreen:
Szczególnie, że to jakiś składak, ina poducha inna kiera.
Tak z TIP'em były tylko na duży.eSPe pisze:No z guzikami na TIP były chyba tylko z większym wieloklinem
Taka sama kiera ale bez tych guzików podeszła by ci z A4 z początku produkcji bez przejściówek.
Zobaczę co da się zrobić, dziś wcisnałęm ale obie poduchy od CiebieDeS pisze:Ziom, wciśnij ten zegar głębiej, bo strasznie wystaje. Widziałeś jak jest to zrobione u mnie
W kontekście zabrzmiało to jakby zderzak tylni S2 miałby ci pomóc wygrać w sprincie nie tylko do 160 ale np do 200. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sagem pisze:I miałem wyścig z BMW E39 3.5L V8 245KM, tak mówił właściciel i wygrałem sprint do 160.
Teraz czekam na zderzak S2 tylny ale cieżko strasznie
Podłącz nitro boost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sagem pisze:Jakoś zachiało mi sie przycisków ale teraz musze wymysleć do czego je podłącze