[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Narazie jeszcze mamkarolas123 pisze:sagem, To Ty juz nie masz k03?
Dalej to czas pokaże co będzie, nie ma co chwalic dniazana pisze:Coraz ładniej ten fur wygląda i faktycznie z tym wskaźnikiem o niebo lepiej, ładniej się tam kompunuje Co do lamp to w końcu policja nie będzie miała się o co czepiać masz teraz ładne i całe bez uszczerbku
teraz co będziesz modzić? :lol: :lol: :lol:
Taa, specjalnie. Jakoś zachiało mi sie przycisków ale teraz musze wymysleć do czego je podłączei28 pisze:A to kupienie kiery z dużym wieloklinem to jakieś celowe utrudnienie było ? :mrgreen:
Szczególnie, że to jakiś składak, ina poducha inna kiera.
Jakiś schemat ktoś ma? będę wdzięczny.
Druga sprawa odnośnie kiery - jakaś ala "naba" by się zdała bo troche nie halo jest :cry:
Tak z TIP'em były tylko na duży.eSPe pisze:No z guzikami na TIP były chyba tylko z większym wieloklinem
Taka sama kiera ale bez tych guzików podeszła by ci z A4 z początku produkcji bez przejściówek.
Zobaczę co da się zrobić, dziś wcisnałęm ale obie poduchy od CiebieDeS pisze:Ziom, wciśnij ten zegar głębiej, bo strasznie wystaje. Widziałeś jak jest to zrobione u mnie
Wsztstko chyba jest ok.
Poszła guma na prawym przegubie.
I miałem wyścig z BMW E39 3.5L V8 245KM, tak mówił właściciel i wygrałem sprint do 160.
Teraz czekam na zderzak S2 tylny ale cieżko strasznie
Pozdro i dzięki za miłe jak i motywujące słowa :oops:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
W kontekście zabrzmiało to jakby zderzak tylni S2 miałby ci pomóc wygrać w sprincie nie tylko do 160 ale np do 200. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sagem pisze:I miałem wyścig z BMW E39 3.5L V8 245KM, tak mówił właściciel i wygrałem sprint do 160.
Teraz czekam na zderzak S2 tylny ale cieżko strasznie
Podłącz nitro boost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sagem pisze:Jakoś zachiało mi sie przycisków ale teraz musze wymysleć do czego je podłącze
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
eSPe, będzie nitro. :mrgreen:
Mabrothrax, TDL 06HR 16G 9,8T lub coś w tym kierunku.
darekesp, dzięki
Dziś rano mnie napadło coś na nagranie filmiku, w sumie na upartego mógł bym jeszcze lepiej się przyłożyć, rozgrzać opony, wyjąc koło zapasowe, nie jeść śniadania i urwać parę setnych sekund ale co tam. <rotfl>
A skoro wszyscy pokazują jak ich auta przyspieszają to i ja pokaże mojego sztrucla. <ok>
Telefon sobie zamontowałem na trytytytki do kiery i jazda.
:idea: :idea:
Mabrothrax, TDL 06HR 16G 9,8T lub coś w tym kierunku.
darekesp, dzięki
Dziś rano mnie napadło coś na nagranie filmiku, w sumie na upartego mógł bym jeszcze lepiej się przyłożyć, rozgrzać opony, wyjąc koło zapasowe, nie jeść śniadania i urwać parę setnych sekund ale co tam. <rotfl>
A skoro wszyscy pokazują jak ich auta przyspieszają to i ja pokaże mojego sztrucla. <ok>
Telefon sobie zamontowałem na trytytytki do kiery i jazda.
:idea: :idea:
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 18:13 przez sagem, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Audi 80 Klub