cóż ja moge powiedzieć, staram się zawsze jak najlepiej, ale nie zawsze wychodzi tak jakbym sam tego chciał i jakby życzyli sobie inni - nikt nie jest idealny, a życie różne filge płata. Kilka osób nie zadowolonych raz na jakiś czas przy tej ilości części które sprzedaję to i tak na prawdę kropla w morzu, więc chyba tragedii z moją skromną osobą nie ma. Ci co mnie znają osobiście, albo kupili coś ode mnie kilka razy tak naprawdę to zawsze wracają więc chyba nie jest tak, że ..
Marcin_89 pisze:gościu handluje rzeczami i ma w d**ie kto to od niego kupi, bo ma rarytasy, tak więc i tak ktoś to weźmie, a to, że "połowa" osób będzie niezadowolona z usługi, to go to j**ie.
Za nie wiadomo kogo to się mają Ci, którzy nie mieli w ogóle ze mną do czynienia, a mają najwięcej do powiedzenia, ich pozdrawiam przede wszystkim, a nawiasem mówiąc to możecie być pewni, że o wiele częściej to ja czekam na hajs za wysłane części i to nie raz tygodniami, a na części od kolegów z tego czy innych for też. Dla przykładu w tym tygodniu dotarły do mnie 2 paczki ( zapłacone z góry ) - na jedną czekałem ponad miesiąc, na drugą ponad 2 tygodnie, czy narobiłem dymu ? nie bo wiem jak czasem bywa. I wcale nie mam pretensji do ludzi i nie odbieram tego jako brak szacunku wymierzony konkretnie do mojej osoby. Dlatego, jeżeli ktoś czekał na opóźnioną paczkę to serdecznie za to przepraszam - wynikało to apewne to z różnych powodów, ale na pewnie nie z tego ze mam kogokolwiek jak to sugerują ( nie moi ) koledzy wyżej "gdzieś" lub uważam siebie za nie wiadomo kogo. Do durnych komentarzy co poniektórych nie mam pretensji, bo wiem, że to jest forum i zawsze znajdą się tacy co nie mają co robić wieczorami i lubią sobie "popisać" - tym życzę aby na swojej drodze życia spotkali choć raz jakąś ładną dziewczynę i zajęli się wreszcie czymś konstruktywnym