dobrze gada, polać mu <ok>Marcin_89 pisze: PS. Wystarczy felgę wrzucić i ze szrota się robi lala <ok>
[Audi 80 b4 2.0 ABT]Ślepak :D Kiera sport\ -60\4 osiemnastki
jeździ po trójmieście jedno czerwone b4 z kierunkami pomarańczowymi przy lampach i jakoś to nawet wygląda. W sumie już jakiś czas myślę nad pomarańczowymi kierunkami w zderzaku i przy lampach i musze odwiedzić Edda żeby podłączyć hallo i coś ciekawego z pozycjami pomyśleć żeby je podłączyć do kierunków :mrgreen:
pomarańczowe kieruinki są chamsko komunistyczne, są chamsko zajebiste 8-)
białe się nie znają - takie na siłę odmładzanie starego trupa. Z poarańczowymi wygląda o niebo lepiej. 8-)
Takie moje skromne zdanie przynajmniej, dlatego mam wszystkie już kierunki poaramańcze, komunistyczne. A były czerwone tył i białe przód już...
białe się nie znają - takie na siłę odmładzanie starego trupa. Z poarańczowymi wygląda o niebo lepiej. 8-)
Takie moje skromne zdanie przynajmniej, dlatego mam wszystkie już kierunki poaramańcze, komunistyczne. A były czerwone tył i białe przód już...
Dzisiaj wleciały nowe świecie bosha cztero elektrodowe. Poza tym zabawa z cyklu powietrze a lpg bo nie równo coś silnik pracował ale udało się :mrgreen: No i wyregulowałem w końcu światła bo w nocy mój nick przybierał realnej nazwy
Na dniach rozbudowa symphony o zmieniarkę która poleci do schowka; wzmacniacz i głośnik basowy z a4 do bagażnika :mrgreen: A jak coś mi jeszcze zostało z wypłaty to parapety siwe wlecą do środka:D
Na dniach rozbudowa symphony o zmieniarkę która poleci do schowka; wzmacniacz i głośnik basowy z a4 do bagażnika :mrgreen: A jak coś mi jeszcze zostało z wypłaty to parapety siwe wlecą do środka:D
Nowe dane spalania po regulacji Miasto do 80km\h 10,8 \11,5 l na 100 km
Trasa szybciej 13,5 l\100 km
Trasa normalnie 10 l\ 100 km
Zawsze tankowane na tej samej stacji :mrgreen:
No i auto zdecydowanie odżyło i jak by parę koniow doszło co czuć w trakcie wyprzedzania wiec na hamownie lecimy drugi raz zeby siary nie było :evil: 8-)
:mrgreen:
Poza tym wczoraj nowy wahacz przedni prawy gdyż poprzedni miał już luz na nowych tulejach i dosłownie tuleje tylną włożyć i wyjąc szło ręką. Do tego nowe klocki bosha przód.
Oraz Zmieniarka na 6cd ori Audi podłączona do Symphony:D:D:D gra elegancko i nic nie przeskakuję itp :mrgreen:
Trasa szybciej 13,5 l\100 km
Trasa normalnie 10 l\ 100 km
Zawsze tankowane na tej samej stacji :mrgreen:
No i auto zdecydowanie odżyło i jak by parę koniow doszło co czuć w trakcie wyprzedzania wiec na hamownie lecimy drugi raz zeby siary nie było :evil: 8-)
:mrgreen:
Poza tym wczoraj nowy wahacz przedni prawy gdyż poprzedni miał już luz na nowych tulejach i dosłownie tuleje tylną włożyć i wyjąc szło ręką. Do tego nowe klocki bosha przód.
Oraz Zmieniarka na 6cd ori Audi podłączona do Symphony:D:D:D gra elegancko i nic nie przeskakuję itp :mrgreen:
fajne zderzaki ;Pślepak pisze:i bonus ostatnio:P ale nie do radia:D
[url=http://img88.imageshack.us/img88/8113/audigc.jpg]Obrazek[/URL]