[80 B4 2.3 NG] LPG FILTR POWIERZA
- 603mariusz
- Forum Audi 80
- 603mariusz
- Forum Audi 80
Postaram się pozdejmować może nawet lampę też wyciągnąć trzeba
Dostęp okropny nie chcę tych wszystkich czarów rozkręcać na obudowie filtra, samochód z gazem czyli jest ciasno ta gum ę później założyć.
,
Co do kupna Filtra na Allegro są:LINK CEN FILTRONA
.
Tylko czy z wysyłką się opłaca,raczej do sklepu i taka sama cena będzie
Dostęp okropny nie chcę tych wszystkich czarów rozkręcać na obudowie filtra, samochód z gazem czyli jest ciasno ta gum ę później założyć.
,
Co do kupna Filtra na Allegro są:LINK CEN FILTRONA
.
Tylko czy z wysyłką się opłaca,raczej do sklepu i taka sama cena będzie
- 603mariusz
- Forum Audi 80
- 603mariusz
- Forum Audi 80
- 603mariusz
- Forum Audi 80
603mariusz, jak koledzy wyzej pisali.Plastiki od lampy out,guma od przepływki na bok i masz dojście do filtra.Z filtrów polecam Knechta lub K&N.Osobiście uzywam tego drugiego-kupisz raz i masz spokój.Potem go tylko czyścisz i nawilzasz bo ma dozywotnia gwarancje.Polecam.Niby to tylko filtr ale po jego zamontowaniu zauważyłem jakby silnik lepiej pracował.Ma lepsza kulture pracy itp.
- 603mariusz
- Forum Audi 80
OK Luk448 następnym razem kupię jeden z tych Knechta lub K&N na początek założyłem Filtron ,przy okazji dowiedziałem sie jak mi gaźiorze co zakładali gaz gumę założyli źle,od strony gdzie było ciężko dostać się nie włożyli do końca do rowka i ściśli opaską,i może temu jak na trasie jechałem po około 30km nie czymał obrotów wolnych na gaźie, musiałem przełączyć na benzynę i znów po 5 minutach na gaz żeby wolne obroty trzymało.
.
.