---Zakup grupowy- short shifter taki jak 034motorsport---
-
LU CASH
-
LU CASH
Bardzo polecam, ale zachęcam od razu do zblokowania opcji przyciskania przed wrzuceniem wstecznego, oraz przycięcie oryginalnego pręta o np cal. Przetestowałem w swoim cabie i jest cudownie. Żałowałem, że dopiero po pół roku od zakupu to zamontowałem :lol:
Śmigam z tym gadżetem od miesiąca i nie mógłbym już wrócić do oryginału.
Zmiana biegów na sucho 1-2-3-4-5-6-R można wykonać w niecałe 2 sekundy. Wydaje się to niemożliwe, ale jak zamontujecie w swoich autach to przyznacie mi rację <ok>
PS warto też zabezpieczyć taśmą plastiki, bo czasem można coś porysować. Mi się udało tego uniknąć dzięki taśmie malarskiej.
P O L E C A M !
Śmigam z tym gadżetem od miesiąca i nie mógłbym już wrócić do oryginału.
Zmiana biegów na sucho 1-2-3-4-5-6-R można wykonać w niecałe 2 sekundy. Wydaje się to niemożliwe, ale jak zamontujecie w swoich autach to przyznacie mi rację <ok>
PS warto też zabezpieczyć taśmą plastiki, bo czasem można coś porysować. Mi się udało tego uniknąć dzięki taśmie malarskiej.
P O L E C A M !
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
na pierwszej stronie jest link zamieszczony przez IC69 gdzie jest krótki opis jak to zamontować.PuSzEk pisze:fajnie, jakby ktoś dokładniej opisał foto story jak rozebrać to wszystko, założyć i co trzeba konkretnie przyciąć, bo doczytałem że sprężynke się skraca, jakiś plastik?troche magia z rzeźbieniem :mrgreen: