B4 AVANT Green
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
<cut> lezę dobry jokeniul2000 pisze:Jest większe spalanie bo jedziesz cały czas pod górkę
Proszę nie używać wulgaryzmów na forum.
Zapoznaj się z regulaminem.
<regulamin>
Ostatnio zmieniony 23 sie 2012, 20:47 przez Dregan, łącznie zmieniany 2 razy.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Szukam i szukam informacji o tym zawieszeniu i już sam nie wiem co wybrać...
Najlepiej chciałbym kupić coś nowego, ale wydaje mi się że to nie będzie dobry wybór.
Przeczytałem art. na zawieszenia-sportowe:
http://zawieszenia-sportowe.pl/index.ph ... nfo-ogolne
Wychodzi na to, że MTS jest lepszy od TA-Technix.
Tyle, że koledze SIDNEY padł MTS po niecałych dwóch latach...
Liczę na pomoc.
Chciałbym zmieścić się w tysiącu zł z wymianą - da się tak?
Najlepiej chciałbym kupić coś nowego, ale wydaje mi się że to nie będzie dobry wybór.
Przeczytałem art. na zawieszenia-sportowe:
http://zawieszenia-sportowe.pl/index.ph ... nfo-ogolne
Wychodzi na to, że MTS jest lepszy od TA-Technix.
Tyle, że koledze SIDNEY padł MTS po niecałych dwóch latach...
Lepiej kupić jaką używkę np. kit kw, taki jak sprzedaje Niki, czy jakies weiteca podobne do Dregana tylko, że do pasujące do Avanta?SIDNEY85 pisze:Dzis bylem u mechanika w sprawie stukania w prawym przednim kole, okazalo sie ze amortyzator z prawej strony stuka wysypal sie po nie calych 2 latach i przebiegu okolo 15-17 tys wiec MTS-a nie polecam. Zobaczymy jak pojdzie sprawa z reklamacja, jeszcze sa objete gwarancja do pazdziernika.
Liczę na pomoc.
Chciałbym zmieścić się w tysiącu zł z wymianą - da się tak?
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Kupiłeś używkę czy nowe zawieszenie tego Technixa?niul2000 pisze:Ja mam TA-technix - nie polecam jest za twardy . Jest tak jakbyś wsiadł do taczki i jechał po bruku. Po trzech miesiącach pojechałem na przegląd pan ze stacji diagnostycznej powiedział , że prawy tylny amortyzator nie trzyma. :cry: Teraz czekam na zawieszenie AP Sportfahrwerkem 60/30
pawełek, jak planujesz zalozyc -40 to kup zwykle amory dobrej firmy i spokojnie wytrzymaja, do tego zakup sobie uzywane springi lepszej firmy i zamkniesz sie w 1000pln ja ma akutalnie seryjne amory i zawieche h&r -60/50 i daja rade ale nie polecam takiej kombinacji bo auto na dolkach "podskakuje" za bardzo...