Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABT LPG] Gazownik Lublin i okolice

Wszystko co związane z LPG
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
schack
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABT LPG] Gazownik Lublin i okolice

Post autor: schack » 24 sie 2012, 17:05

Panowie i Panie,
wczoraj pisaliśmy w temacie wcześniej o zasilaniu LPG w silnikach ABT a dzisiaj pojechałem do gazownika, który parę miesięcy temu zmieniał mi reduktor i co? I ten człowiek chyba sam nie wie co mówi i robi... Stwierdził, że to normalne, że silnik mi pali ponad 15 litrów zarówno po mieście jak i w cyklu mieszanym. Stwierdzam z pełną odpowiedzialnością ten człowiek nie wie chyba gdzie pracuje pomimo, że jest tam szefem.
Po wizycie i jego "regulacji" auto jakby w ogóle nie dostaje gazu na niskich obrotach a potem dostaje strzał mieszanki aż je wyrywa do przodu po czym znowu traci moc. To co Ci ludzie robią to parodia.

Proszę i podrzucenie mi namiarów na gazownika z Lublina do którego podjadę i który to sprawdzi mi instalację ustawi i da gwarancję na to, że auto zacznie mi palić poniżej 15 litrów na setkę.

Omijajcie szerokim łukiem gazownika na Łęczyńskiej(tego do którego zjeżdża się na sam dół)!!

kylo40
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kylo40 » 24 sie 2012, 23:49

Ja mogę polecić gazownika na ul.Parysa na Węglinie mały zakładzik w garażu.

Awatar użytkownika
schack
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: schack » 25 sie 2012, 01:39

I jak pojadę to sprawdzi mi instalację i ustawi tak jak powinno być ustawione? Ma tam sprzęt do tego?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zasilanie LPG”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl