[Audi B4 ALL] Listwy zderzak a halogeny?
[Audi B4 ALL] Listwy zderzak a halogeny?
Witam. Mam takie pytanie. Mam Audiczkę z ori zderzakiem z przodu bez halogenów:
Chciałbym założyć do niej ori halogeny, ale nie wiem czy wystarczy kupić tylko czarne listwy z wycięciem na halogen, czy muszę zmieniać cały zderzak by halogeny można było do czegoś przykręcić?? Znając życie same listwy pewnie nie będą miały uchwytów na halogen...
Chciałbym założyć do niej ori halogeny, ale nie wiem czy wystarczy kupić tylko czarne listwy z wycięciem na halogen, czy muszę zmieniać cały zderzak by halogeny można było do czegoś przykręcić?? Znając życie same listwy pewnie nie będą miały uchwytów na halogen...
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
W B4, każdy seryjny zderzak przystosowany jest do montażu jak i halogenów tak i kierunków. Do zamontowania samych halogenów, potrzebował będziesz listew z otworami i czterech plastikowych kostek, by było w co wkręcić wkręty, którymi mocowane są te halogeny do szkieletu zderzaka.funnyboy88 pisze:nie wiem czy wystarczy kupić tylko czarne listwy z wycięciem na halogen, czy muszę zmieniać cały zderzak by halogeny można było do czegoś przykręcić?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Wystarczy ze zmienisz same listwy choć bardzo ciężko je dorwać.Zezi pisze:Chciałbym do swojej 80'tki założyć halogeny + kierunki zderzak ( od v6 ) .
Wystarczy, że zmienię same listwy w zderzaku, czy muszę wymienić zderzak ?.
[ Dodano: 2012-08-25, 21:15 ]
Akurat ta listwa jest na sam halogen i są dość powszechne.michal84 pisze:http://moto.allegro.pl/listwa-zderzaka- ... 45133.html