Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

koniec

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Z-D-E-N-E-K
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Z-D-E-N-E-K » 25 wrz 2007, 07:05

Opisz autko jak wyglądało nr tablic znaki szczególne itp.Mogę pomóc mam znajomych w firmie zajmującej się obsługą giełd w całym kraju.
Przeglądaj też allegro czy żadna część nie wydaje ci się znajoma być może ktoś już twoja niuńkę rozprzedaje, przykre ale niestety prawdziwe :roll:

morus
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: morus » 25 wrz 2007, 11:00

ja kiedyś nakryłem kolesia jak grzebie mi w zamkach. było to ok 2 w nocy podejrzewam ze już nigdy do audi nie podejdzie :mrgreen: .
ale dupek rozwalił mi zamek od kierowcy i pocharatał od pasarzera.

Awatar użytkownika
hołard
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2,2 AAN

Post autor: hołard » 25 wrz 2007, 12:14

To trzymaj się kolego ;-) Łączę sie w bólu.

bm74
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bm74 » 25 wrz 2007, 18:27

załamany to mało powiedziane,miał alarm i odcięcie zapłonu. czuję że zostałem wrobiony już przy samym zakupie auta,samochód zginął z takiego miejsca że aż niemożliwe żeby za..., kolor ciemny zielony metalik.dzięki za współczucie i pomoc . samochód był dopieszczony. alarmy nic wam nie dadzą jak ma zginąć to zginie. jedynie to co to opłacajcie ac. :-D

Awatar użytkownika
MAKLER
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MAKLER » 20 paź 2007, 08:59

A jaki rocznik miałeś? Dlaczego uważasz że już coś od początku było nie tak ? Jak to z takiego miejsca że aż niemożliwe? Miałeś garaż? Bardzo proszę opisz trochę więcej, może mnie i innym się to przyda. Pozdrawiam i naprawdę współczuję !!! :-(

xGrizzlix
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: xGrizzlix » 20 paź 2007, 09:25

Swoje B2 tydzień temu zostawiłem u rodziny pod blokiem i rano spotkała mnie niemiła niespodzianka - cały pokiereszowany wkład, ale sie im nie udało dostać. Samochód to B2 coupe 84r. ... a to juz druga proba włamania w ciągu roku :-/ Poprzedniemu włascicielowi probowali ukrasc ten samochód w ... Londynie :shock:

Uważam,że Twoje B4 sie znajdzie ... ;-) Tylko wyjasnij nam czemu uwazasz,ze zostałeś wrobiony? Może to być przestroga dla innych ...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 20 paź 2007, 14:20

bm74 pisze:alarmy nic wam nie dadzą jak ma zginąć to zginie
Nie prawda.
Ukradł Ci to auto ktoś kto montował, lub wiedział gdzie jaki alarm, gdzie jakie odcięcie. Wsiadł jak do swojego i pojechał.

Alarm koniecznie, odciecie rowniez. Warto i trzeba to robic u zaufanej osoby lub samemu i pamietac aby oddajac auto do warsztatu wszystko wlaczyc w tryb serwisowy i nie przyznawac sie gdzie co jest.

punk

Post autor: punk » 20 paź 2007, 14:28

Niestety smutne, ale prawdziwe. Ja też zamierzam przycisk od antynapadu przenieść w inne miejsce niż mi zamontowali. Chcę też zrobić dodatkowy, ukryty wyłacznik zapłonu.

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 20 paź 2007, 14:55

A ja myślałem, że za takie roczniki jak nasze, to złodzieje się nie biorą. Kupiłem sobie centralny zamek bez alarmu, a teraz się poważnie przestraszyłem i wychodzi na to, że zrobiłem głupotę :-(
Bardzo mi przykro z powodu kradzieży kochanej audiczki, no ale Polacy na swoją reputację za granicą pracują głównie w kraju.

rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Rafał
Model: Audi 80 B1
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 6A

Post autor: rafalaudi1 » 20 paź 2007, 17:40

w razie kradziezy dobrze jest przejechac sie po warsztatach blacharskich czesto to warsztaty daja zlecenie na czesci jak zobaczymy ze stoi autko tej samej marki i model jak nasze jest duza szansa ze do naprawy moga urzyc naszych czesci trzeba wtedy nagrac ladna historie dla blacharza ze mamy jakies tam auto do zrobienia zeby jakos tanio a podczas rozmowy po rozgladac sie popytac sie czy klepia czy zamienniki matuja a moze urzywane czesci da co bedzie tanie troche psychologi czasem frajer sie pucuje ze ma dobrych dostawcow ze nie ma problemu

tylko jak tu zaznaczyc swoje czesci zeby je poznac :shock:
trzeba chyba tylko liczyc na szczescie po na psy nie ma co liczyc
moj byly szef odzyskal auto dopiero gdy dogadal siez nimi prywatnie(z psami) :evil:

Marcin D
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin

Post autor: Marcin D » 20 paź 2007, 18:50

przykra sprawa,podaj prosze wiecej szczgolow :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”