koniec
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80

załamany to mało powiedziane,miał alarm i odcięcie zapłonu. czuję że zostałem wrobiony już przy samym zakupie auta,samochód zginął z takiego miejsca że aż niemożliwe żeby za..., kolor ciemny zielony metalik.dzięki za współczucie i pomoc . samochód był dopieszczony. alarmy nic wam nie dadzą jak ma zginąć to zginie. jedynie to co to opłacajcie ac. 
Swoje B2 tydzień temu zostawiłem u rodziny pod blokiem i rano spotkała mnie niemiła niespodzianka - cały pokiereszowany wkład, ale sie im nie udało dostać. Samochód to B2 coupe 84r. ... a to juz druga proba włamania w ciągu roku
Poprzedniemu włascicielowi probowali ukrasc ten samochód w ... Londynie :shock:
Uważam,że Twoje B4 sie znajdzie ...
Tylko wyjasnij nam czemu uwazasz,ze zostałeś wrobiony? Może to być przestroga dla innych ...
pozdrawiam
Uważam,że Twoje B4 sie znajdzie ...
pozdrawiam
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie prawda.bm74 pisze:alarmy nic wam nie dadzą jak ma zginąć to zginie
Ukradł Ci to auto ktoś kto montował, lub wiedział gdzie jaki alarm, gdzie jakie odcięcie. Wsiadł jak do swojego i pojechał.
Alarm koniecznie, odciecie rowniez. Warto i trzeba to robic u zaufanej osoby lub samemu i pamietac aby oddajac auto do warsztatu wszystko wlaczyc w tryb serwisowy i nie przyznawac sie gdzie co jest.
-
punk
A ja myślałem, że za takie roczniki jak nasze, to złodzieje się nie biorą. Kupiłem sobie centralny zamek bez alarmu, a teraz się poważnie przestraszyłem i wychodzi na to, że zrobiłem głupotę
Bardzo mi przykro z powodu kradzieży kochanej audiczki, no ale Polacy na swoją reputację za granicą pracują głównie w kraju.
Bardzo mi przykro z powodu kradzieży kochanej audiczki, no ale Polacy na swoją reputację za granicą pracują głównie w kraju.
-
rafalaudi1
- Audi 80 Klub

- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
w razie kradziezy dobrze jest przejechac sie po warsztatach blacharskich czesto to warsztaty daja zlecenie na czesci jak zobaczymy ze stoi autko tej samej marki i model jak nasze jest duza szansa ze do naprawy moga urzyc naszych czesci trzeba wtedy nagrac ladna historie dla blacharza ze mamy jakies tam auto do zrobienia zeby jakos tanio a podczas rozmowy po rozgladac sie popytac sie czy klepia czy zamienniki matuja a moze urzywane czesci da co bedzie tanie troche psychologi czasem frajer sie pucuje ze ma dobrych dostawcow ze nie ma problemu
tylko jak tu zaznaczyc swoje czesci zeby je poznac :shock:
trzeba chyba tylko liczyc na szczescie po na psy nie ma co liczyc
moj byly szef odzyskal auto dopiero gdy dogadal siez nimi prywatnie(z psami) :evil:
tylko jak tu zaznaczyc swoje czesci zeby je poznac :shock:
trzeba chyba tylko liczyc na szczescie po na psy nie ma co liczyc
moj byly szef odzyskal auto dopiero gdy dogadal siez nimi prywatnie(z psami) :evil: