czy ja wiem czy bez przyszłości? łoch to nie jest bo zadbany ale ostatnio w towarzystwie kolegi z G-Techem nie mogę przełamać granicy 247KM nawet przy obfitym dymieniu nie pomaga zabawa kątem wtrysku, dawką ani doładowaniem, ale myślę że i tak nie jest źle...chmiel25 pisze:Trepek no normalnie cycki mi opadły To nawet nie jest śmieszne żebym pakował jakiegoś starego łocha Bez przyszłości
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
arwam pisze:czy ja wiem czy bez przyszłości? łoch to nie jest bo zadbany ale ostatnio w towarzystwie kolegi z G-Techem nie mogę przełamać granicy 247KM nawet przy obfitym dymieniu nie pomaga zabawa kątem wtrysku, dawką ani doładowaniem, ale myślę że i tak nie jest źle...chmiel25 pisze:Trepek no normalnie cycki mi opadły To nawet nie jest śmieszne żebym pakował jakiegoś starego łocha Bez przyszłości
Super rewelacja jestem pod wrazeniem.
Vp to stary kibel i tyle. I nic nie zmieni mojego zdania, PD u mnie zniosło masakryczne rzeczy i nie nosi śladów zużycia. Napewno AFN tego by nie przeżył bo konstrukcyjnie jest słabszy.
Będzie PD nadal bo idzie zima i trzeba upalać z planów to zakładam turbo i jazda dalej jak się trafi silnik to zmienie a jak nie bede katowal nadal tego.
<rotfl>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Skoti obstawiam że miesiąc upalania z dziurka w dolocie zabiło turbo przy programie na 1,85 bara turbo pompowało zadane ciśnienie łacznie z 5mm dziura w wężu.
Czyli obstawiam że turbo dawała ponad 2 bary rzeczywistego ciśnienia przy wydajności własnej 2 bary.
Turbo było z 2011 / 07 z A5 2.7 tdi
WIęc jak dla mnie poprostu niefart. i tyle :mrgreen:
Zmieni się na inne :mrgreen:
Czyli obstawiam że turbo dawała ponad 2 bary rzeczywistego ciśnienia przy wydajności własnej 2 bary.
Turbo było z 2011 / 07 z A5 2.7 tdi
WIęc jak dla mnie poprostu niefart. i tyle :mrgreen:
Zmieni się na inne :mrgreen:
to chyle czola, moje vw'egonowskie i po czesci ze sklepu z maszynami przemyslowymi wytrzymywaly gora pol roku i puszczaly w roznych dziwnych miejscach. Dopiero silikon zalatwil sprawe definitywnie i nigdy nikomu niczego innego nie zamontujearwam pisze:mrozoo, ja latam w większości elementów na kawałkach ori VW-ejowskich przewodów i pompuję ponad 2.2bara i nic sien ie dzieje <ok>