Ja dziś zamontowałem zderzak z 90tki, od razu lepiej front wygląda

Zostało tylko lakierowanko i reflektory z 90 :roll:
Audi Sport pisze:idealnei pasuje do mej koncepcji
pawelrybak15 pisze:tylko lakierowanko
Nie było czasu, ale ta instalacja w komorze to istny majstersztyk. Takie dziwne rozwiązania, ze aż piękne. Jak bez klimy wejdziesz do komory z lewej strony tak przy klimie nie ma opcji, a tam tylko osuszacz dochodzą :mrgreen: Jednak nic nie pobije rozwiązania napędu kompresora i alternatora <ok> Jak Ci obiecałem zdjęcia porobię, ale niedługopawelrybak15 pisze:A zrobiłeś foty jak wygląda klima w SB ?
Fakt front z 90'tki pięknie wygląda te zespolaki i kierunki w zderzaku dodają smakupawelrybak15 pisze:Ja dziś zamontowałem zderzak z 90tki, od razu lepiej front wygląda
Zostało tylko lakierowanko i reflektory z 90
Wiedziałem, że się przyczepisz :mrgreen: Musze moduł zapłonowy w kosiarce wymienić, ale nie ma czasu, a badyle rosną :mrgreen:keczy pisze:...i przy okazji skosisz sobie trawnik
Oryginalnie 3 przewody idą z wtyczki AC i wychodzą we w czarnej 6 pinowej wtyczce wraz z sygnałem wysunięcia anteny, masy i + po zapłoniekeczy pisze:a jest jakas inna wiazka ktora powinno byc podlaczone ac z radiem czy jak to wyglada?
Kupuj ori radio z B3 tylko nie jakąś betę tylko Deltę na wypasie bądź Bose takie jak moje <ok>pawelrybak15 pisze:Wkurza mnie ten badziew, zawsze to wyłączam jak włączę radio i ubolewam nad tym, że w Audi Chorus nie da się tego szajsu zablokować na dobre tylko po każdym włączeniu radia i po każdej zmianie stacji samodzielnie się to włącza