[B4 1,9 TDI 1Z] Czyszczenie nastawnika Wrocław gdzie ???
Kurka wiem, ze to wątek o pompiarzach z Wrocławia i okolic który gdzie i za ile, ale już wcześniej dwa wątki wprowadziłem tu wiec pociągnę jeszcze jeden. Pytałem już czy jazda z odłączonym licznikiem jest bezpieczna w sensie technicznym dla auta . ale może jednak zamiast odłączać całe zegary lepiej będzie odłączyć kostkę prędkości przy skrzyni?? hmm?? Cała sytuacja dotyczy nastawnika indukcyjnego, który chce jak najszybciej wyczyścić wszystko poustawiać, tzn może nie ja jako ja ale osoba ogarniająca temat nastawnik zidentyfikowałem właśnie poprzez odłączenie zegarów, chyba bo po odłączeniu przestało szarpać/telepać/wibrować zwał jak zwał przy przyspieszaniu/zwalnianiu w granicach 1600-2500 obr, na 3, 4 i 5 biegu. Help plis
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Nie nie nie Nie mam zamiaru odpinać kostki by oszukiwać przez dłuższy czas. Mam nadzieję że w tym tygodniu a najpóźniej w przyszłym nastawnik będzie wyczyszczony założony i wszystko poustawiane. Na ta krótką chwilę już wiem co i jak i z góry dziękuję za pomoc:) nie wiem tylko jak i czy mogę oznaczyć , że ,,POMÓGŁ" Pozdrawiam.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
To jeszcze ja się w temat włączę. Poszukuję kogoś w łodzi lub okolicach kto by zregenerował mój nastawnik bo już mnie ostro wkurza jazda moim OOOO z tym szarpaniem. I teraz zapytam czy te oferty z alledrogo są warte uwagi http://moto.allegro.pl/nastawnik-hdk-do ... 55413.html, lub może ktoś coś więcej może powiedzieć o tej firmie http://oferia.pl/usluga/item777179-napr ... kcyjny-hdh.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz