Wiesz, znać się nie musi - chodzi o efekt psychologicznyalicjaaa pisze:hahah ojciec wie mniej niż ja, ja zawsze jezdze ze wszystkimi autami jakie sa w domu
AUDI80 B4 1.9TD SPRZEDANE, można zamknąć temat
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no to tak filtr paliwa zmieniony na nowy model, bo nie chcemy w czasie mrozów stanąć na drodze, jak to sie kiedyś już zdarzyło, i nowe łożyska w kołach tył tez są <fag>, dowiedziałam się interesującej rzeczy, mianowicie mam turbo i skrzynie do wymiany haha, o skrzyni wiedziałam, ale turbo myślałam, że jeszcze przeżyje troche ehhh
no i tu się jawi pytanie czy w ewentualności turbo od tdi by pasowało do mnie(pytanie taki poniewaz może będe mieć okazje takie zakupić, ale to narazie może,)
ma ktoś skrzynie na zbyciu a może turbo???
aaaa i najważniejsze ropa mi już nie cieknie z wtrysku, dopiero któraś z kolei osoba na to wpadła, ale musze zmienić wężyki przelewowe, bo od nadmiaru ropy są nią przesączone
no to na dzień dzisiejszy tyle hehe
no i tu się jawi pytanie czy w ewentualności turbo od tdi by pasowało do mnie(pytanie taki poniewaz może będe mieć okazje takie zakupić, ale to narazie może,)
ma ktoś skrzynie na zbyciu a może turbo???
aaaa i najważniejsze ropa mi już nie cieknie z wtrysku, dopiero któraś z kolei osoba na to wpadła, ale musze zmienić wężyki przelewowe, bo od nadmiaru ropy są nią przesączone
no to na dzień dzisiejszy tyle hehe
przweodu już nie raz wymieniałam to z tym zero problem, a no turbo sobie olej je, bo aż mi egrem leci i koles powiedział, że to jak sie zassa w końcu to się wszystko skończy hehe, w sumie widziałam kiedyś gdzieś taki filmik jak turbo oszalało, jakoś nie bardzo bym chciała, żeby mnie to tez spotkało, bo ja te dolewki oleju co robie to właśnei turbo ma taki przemiał haha
no spoko bez turbiny jeżdzić, jak padnie ok ale jak zassa się olejem to mi wszystko zniszczy o to chodzi, a skrzynia to pomijając to , że szumi, trzeszczy, tłucze, nie wchodzą coraz częściej biegi, jade sobie a tu 5tki brak, chce ruszyć jedynki brak, chce dać 2 ni nie moge, to wbijam na siłe hehe gdzie nie pojade wszyscy co on tak rzęzi, a ja no taki model hehe tak tłucze, wczoraj mi sprawdzał łożyska w przednich kołach, to przy okazji włączył go i zmieniał biegi na podnośniku az strzelała hehe wszyscy odskoczyli aż, hehe jeszcze iskier w kołach brakowało