Zakonczenie sezonu Grabina 2012
fajnie ale ale z tego co wiem tylko wracasz a ja niestety już wiem, że nie mogę jechać swoim autem, jestem dostępny w piątek dopiero późnym wieczorem i muszę być w domu w niedzielę o najdalej o 12-tej więc raczej nie podołam, nad czym ubolewam <uhh> <buu>ATLAS pisze:Ja będę jechał i jedno miejsce mam wolne._joker pisze:yyy, a jest ktoś kto zamierza wracać w sobotę lub w niedzielę z rana w stronę wawy :?:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ludzie ogarnijcie się i stawajcie na głowie , aby zjawić się na ostatniej popijawie tego roku <ok>
_joker, uderzaj do ludzi jadących z warszawy, DJ ? chybo ? Des? łysy ? nie wiem kto jeszcze.. ja Cie moge zabrać w pt z płońska i w nd odstawić
pogoda ma być fajna, więc i impreza będzie spoko.
Keczy, a co z Toba?
_joker, uderzaj do ludzi jadących z warszawy, DJ ? chybo ? Des? łysy ? nie wiem kto jeszcze.. ja Cie moge zabrać w pt z płońska i w nd odstawić
pogoda ma być fajna, więc i impreza będzie spoko.
Keczy, a co z Toba?
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
https://picasaweb.google.com/1183396402 ... 19qolfv_Hw
Tutaj parę strzałów ode mnie, bardzo mocno wszystkim przybyłym dziękuje za miło, nie nie! zajebiście miło spędzony weekend, za pentagon połączony z nasą pierwszego dnia, tak tak, dawno tak nie zamoczyłem :mrgreen:
DJ'owi za nauki fotografowania, teraz już nie jestem amatorem :mrgreen:
Słoń, dzięki za dobre stejki i 20V turbo NAPÓJ, keczy, auto pomalowane nie lepiej niż nie jeden lakiernik.
Do następnego razu w takim gronie
Tym którzy się deklarowali, a na końcu zaczeli sypać dookoła ściemy, życzę jutro rano kapci w czterech kołach :mrgreen:
Poozdro
Tutaj parę strzałów ode mnie, bardzo mocno wszystkim przybyłym dziękuje za miło, nie nie! zajebiście miło spędzony weekend, za pentagon połączony z nasą pierwszego dnia, tak tak, dawno tak nie zamoczyłem :mrgreen:
DJ'owi za nauki fotografowania, teraz już nie jestem amatorem :mrgreen:
Słoń, dzięki za dobre stejki i 20V turbo NAPÓJ, keczy, auto pomalowane nie lepiej niż nie jeden lakiernik.
Do następnego razu w takim gronie
Tym którzy się deklarowali, a na końcu zaczeli sypać dookoła ściemy, życzę jutro rano kapci w czterech kołach :mrgreen:
Poozdro