Witam, nie wiem jak nazwać temat by było poprawnie, gdyż problem leży w tym, że chciałabym sobie naprawić/usprawnić w porządny sposób połączenie kabli z żarówką do kierunków, gdyż poprzedni właściciel coś narzeźbił i kierunkowskaz raz działa raz nie, nie wiem co mam dokupić, żeby było tak jak być powinno, poniżej daję zdjęcie jak to u mnie wygląda
Dodam, że żarówka wypada z kierunkowskazu a po drugiej stronie jest na stałe przyklejona do kierunkowskazu.
Nie wiem czy w zrozumiały sposób opisałam mój problem, bo ciężko mi w jakiś miarę normalny sposób to opisać. Chętnie zobaczę jak u Was to wygląda i co miałabym kupić?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za Wasze porady i odpowiedzi.
Te białe gniazdo zostaje wyciągnij kabelki i wkłada się oprawkę tak jak na zdjęciu tylko głowy nie dam czy ta musi pasować w klosz migacza niby pasuje.
To trzeba ryzykować najwyżej trzeb coś pogrzebać przy kloszu lub kupić klosz.
To co podałaś na zdjęciu nie pasują bo są na pomarańczowa żarówkę a potrzebujesz na biała p21 niby szczegół bo siła idzie zamocować odwrotnie żarówki ale to już nie to.
A co do za różnica czy na białą żarówkę czy na pomarańczową, teraz mam pomarańczowe kierunki i pomarańczowe żarówki a nie wiem czy kierunków nie kupię białych.
Inaczej są bolce boczne w żarówce ciut się różnią po to by nie wkładać innych. Tylko siłą można wszystko włożyć ale już nie trzymają sie tak jak powinny bo chwyta jeden bolec dobrze drugi niszczy oprawkę.
Wiem widze teoretycznie policjant się nie doczepi ważne że miga na pomarańczowo. Wedle prawa jest źle i dlatego są dwa rodzaje dla kloszu białego i dla kloszu pomarańczowego inne. Bo producent nie może popełnić gafy prawnej.