Kto tu mówi o groźbach :p ?!shark103 pisze:groźić nie trzeba
Koszulki klubowe - (złodziej)
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
uwierz mi to nic Ci nie da, zostałem przkręcony przez kolesia co jest na forum prawie od początku i ma sporo postów.Raizo pisze: abo od kogoś kto ługo jest na forum i dużo postów ma nastukane
Dlatego wszystkie podejżane ogłoszenia z gadżetami zaraz staram się kasować. Oszustów niestety nie brakuje.
-
Tomeczek20
- Forum Audi 80

To akurat nie od dziś wiadomo, ale czemu na forum z taką inicjatywą?Tomeczek20 pisze:Normalnie chamstwo w państwie, Polak Polaka w h... robi
[ Dodano: 2012-10-15, 11:27 ]
Jeśli masz niedaleko to może podjedź bo w firmie nic nie wiedzą na temat takich koszulek, Chmielu nie odbiera telefonów. Sprawę trzeba zgłosić na policję i tyleshark103 pisze: Jeśli nie będzie żadnej sensownej informacji od "niego" to się wybiorę pod wskazany adres (mam niedaleko, zupełnie niedaleko, wiem dokładnie który blok) jak nic nie da to podjadę do smerfów.
-
piotrpiter
- FilippoAudi80
- Forum Audi 80

- MACIEK2103
- Forum Audi 80

Hej dla mnie to wogule farsa ze żaden admin nie zabiera głosu w tej sprawie po prostu cisza i rubta co chceta mają w d... to że na naszym forum ktoś zrobił nas w jajo jeżeli jeszcze tu będe to tylko po to żeby porozmawiać indywidualnie z kimś o czymś jakieś nieporozumienie to wszystko Pozdrawiam wszystkich
- Wino
- Forum Audi 80

- Imię: Wino
- Kontakt:
Taka sprawa to nie jest zwykłe wyłudzenie tylko oszustwo internetowe art. 286. § 1. Kodeksu karnego że przytoczę Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy.
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 i grozi za to gościowi do 8 lat więc nie jest to byle co. Z tego co się dowiadywałem od swojego wykładowy na uczelni (były wykładowca szkoły policji) Najlepiej było by gdyby ktoś poszedł na policję w imieniu nas wszystkich. I tutaj serdeczna prośba do kolegi DOC-a (posiadasz wszystkie dane takie jak IP i logowania Chmiela na forum) pamiętajmy że chmielu wcale nie musi być tym za kogo się podaje możne nawet mieszkać na drugim końcu polski.
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy.
§ 3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 i grozi za to gościowi do 8 lat więc nie jest to byle co. Z tego co się dowiadywałem od swojego wykładowy na uczelni (były wykładowca szkoły policji) Najlepiej było by gdyby ktoś poszedł na policję w imieniu nas wszystkich. I tutaj serdeczna prośba do kolegi DOC-a (posiadasz wszystkie dane takie jak IP i logowania Chmiela na forum) pamiętajmy że chmielu wcale nie musi być tym za kogo się podaje możne nawet mieszkać na drugim końcu polski.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, 21:05 przez Wino, łącznie zmieniany 2 razy.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Maciek... 2, 3 razy mówiłem, że każdy musi iść na Policję. Przecież nie wysłałem żadnego przelewu z koszulkami i nie byłem tak naprawdę zainteresowany z koszulką. Mam przecież starą i dobrą.MACIEK2103 pisze:Hej dla mnie to wogule farsa ze żaden admin nie zabiera głosu
Znalazłem temat na forum forumprawne.org:
http://forumprawne.org/prawo-karne/2819 ... pstwa.html
IP, adres, przelew itd ma również Asienka (która wysłała przelew z koszulkami). Często rozmawiamy na PW. Każdy niech wyślę PW dla Asienki z potwierdzeniem przelewu.
Ps.
Poczekajmy na Asienke.
Ps2.
To jest strasznie dziwne. Może Chmielu ma problem z drukarnią i teraz się boi. Nie wiem.
Na pewno ktoś zapuka i będzie miał problemy, ale po co?
Tak , tylko jak ja bym miał problem z drukarnią to bym się starał wyjaśnić forumowiczom , że jest problem z koszulkami potrzeba trochę więcej czasu na znalezienie drugiej itd. a nie ściemniać , że nie mam internetu . Mało jest kolegów kafejek ? To jest oszust nikt więcej . A po drugie to na prawdę powinien się tą sprawą zająć jakiś admin , w końcu 5 zł z tych koszulek miało iść na utrzymanie forum . Może się mądrze ale moje jest takie zdanie.Doc pisze:To jest strasznie dziwne. Może Chmielu ma problem z drukarnią i teraz się boi. Nie wiem.
snake666 pisze:Jak się boi albo ma problem z drukarnią to niech porozsyła kaskę do ludzi i po problemie.
Zajmie się tym ktoś kompetentny i koszulki zrobi się raz dwa
jaki problem z drukarnią? Jak jesteście zainteresowani tematem to czytajcie posty!
Pisałem, że rozmawiałem z pracownikiem tej drukarni i powiedział, że nie zna Dawida Chmiela, że nawet nie ma pojęcia o żadnym projekcie koszulki z klubu Audi.
Toż kur*a czytam co napisał Doc i wyrażam swoje zdanieRoss pisze: jaki problem z drukarnią? Jak jesteście zainteresowani tematem to czytajcie posty!
Doc pisze:Ps2.
To jest strasznie dziwne. Może Chmielu ma problem z drukarnią i teraz się boi. Nie wiem.
Na pewno ktoś zapuka i będzie miał problemy, ale po co?