Mam problem a mianowicie nie mogę zlokalizować tego przycisku dzięki któremu po otwarciu klapy włącza sie światełko. Sprawdzałem czy przyczyną braku oświetlenia nie jest przepalona żarówka ale okazało sie że jest dobra.
Ma ktoś jakiś pomysł ??

Pierwsze słysze żeby podświetlenie bagażnika działało tylko przy włączonych światłach, chyba koleszko pomyliło Ci sie z podświetleniem schowkasiwusek216 pisze:Zacznijmy od tego ze lampka ta swieci tylko przy wlaczonych swiatlach :mrgreen: pozniej zmostkuj wylacznik jesli sie nie zaswieci to zlamany jest gdzies kabelek
Moze to i dziwne ale cabrio tak ma :mrgreen: wiec i myslalem ze inne tez chcialem blysnac a tu zonkWOJTEK26 pisze:Pierwsze słysze żeby podświetlenie bagażnika działało tylko przy włączonych światłach, chyba koleszko pomyliło Ci sie z podświetleniem schowkasiwusek216 pisze:Zacznijmy od tego ze lampka ta swieci tylko przy wlaczonych swiatlach :mrgreen: pozniej zmostkuj wylacznik jesli sie nie zaswieci to zlamany jest gdzies kabelek. Co do oświtlenia sprawdx czy jest napięcie w kostce przy światełku jeżeli jest a nie działa, sprawdź czy jest przejście od włacznika (prawy zamek klapy) do wtyczki przy oświetleniu