Koszulki klubowe - (złodziej)
-
thebarylka
- Forum Audi 80

Barylka ... dalej sprawa będzie zakładana bo obietnice bez pokrycia może złożyć każdy ... do póki nie będzie pokrycia tych obietnic my dalej działamy w tę stronę.thebarylka pisze:ha ha ja powiem tak ze robilismy juz prawie sprawe na milicji i teraz gosciu skitrany w gacie boji sie tego i bedzie pisal ze kase wysyla
-
thebarylka
- Forum Audi 80

-
thebarylka
- Forum Audi 80

Ja niestety nie wydam kolejnej kasy na ten sam cel... chyba ze odzyskamy te pieniadze to jak najbardziej
[ Dodano: 2012-10-22, 19:20 ]
link do tematu Kubika
https://audi80.pl/koszulki-i-polary- ... t72715.htm
Barylka piszesz że dużo za koszulkę ale odlicz sobie 8zl za przesyłkę i 6 zł za wsparcie klubu to koszt koszulki wychodzi w tym wypadku 26 zł
[ Dodano: 2012-10-22, 19:20 ]
link do tematu Kubika
Barylka piszesz że dużo za koszulkę ale odlicz sobie 8zl za przesyłkę i 6 zł za wsparcie klubu to koszt koszulki wychodzi w tym wypadku 26 zł
-
thebarylka
- Forum Audi 80

-
thebarylka
- Forum Audi 80

-
thebarylka
- Forum Audi 80

Koral nie przegina bo jeszcze Tobie da 8-) ja tam sie nie boje ... lepiej zeby ON sie bal gdzie wyprzedza bialego vw crafter i to przed 7 rano !!
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 19:33 przez thebarylka, łącznie zmieniany 3 razy.
Koral może lepiej niech tego użytkownika nie kara .... bo już wogóle nie będzie mógł/mogła pisać i żadnych obietnic nie złoży ...KoralB3 pisze:IC69 skoro już jesteś tak bardzo za dawaniem warnów a nie wyjaśnianiem sprawy to czemu nie dasz warna za to : ?
Umiesz karać tylko tych co Ci wcześniej podpadli czy coś ?Chmielu1991 pisze:Tomek Ty Mnie na ulice wysylasz, wspolczuje Twojej Kobiecie jak ja tez zmuszasz do wyjscia na trase, ale nie wazne nie bede sie wypowiadala, odrobina szacunku pomimo wszystkiego wiesz, niani wynajmowala nie bede bo to jest Moja sprawa z kim ja dziecko zostawie itp.... takze nie strasz Mnie i nie ublizaj MI bo Ja Tobie kolego nie ublizam i jezeli masz mysli zebym szla na trase to na to wychodzi ze Ty masz niespelnione ambicje dlatego osoby 3cie do tego namawiasz;/ nie bede sie klócila bo to nie ma najwiekszego sensu...
Tu nie chodzi o karanie tylko o prywatne porachunki. To samo było z kolegą spaykee podpadł więc zarobił warna.
thebarylka, mi ? za co ?
Żeby kase zebrać na konto to każdy głupi potrafi ale żeby potem uczciwie oddać to już problem. Ogarnianie nicków i przelewów czy to aż taki duży problem ? Rozumiem dziecko . ale dziecko chyba wieczorem można uśpić i usiąść do komputera godzina max dwie roboty w spisaniu nicków poza tym można jeszcze poprosić ludzi którzy wpłacili o ułatwienie sprawy i napisanie na PW nick + nr konta .
thebarylka, mi ? za co ?
Żeby kase zebrać na konto to każdy głupi potrafi ale żeby potem uczciwie oddać to już problem. Ogarnianie nicków i przelewów czy to aż taki duży problem ? Rozumiem dziecko . ale dziecko chyba wieczorem można uśpić i usiąść do komputera godzina max dwie roboty w spisaniu nicków poza tym można jeszcze poprosić ludzi którzy wpłacili o ułatwienie sprawy i napisanie na PW nick + nr konta .