Hmmm... Osobiście? Cała sytuacja miała miejsce w czerwcu ubiegłego roku. Dwa razy się umawiałem osobiście. Raz gdy już byłem w Lublinie (wcześniej umówiony) to gdy zadzwoniłem, to Duo powiedział, że niestety nie może teraz się spotkać... Ale ok, każdemu może się zdarzyć. Tak więc ustaliliśmy inny termin odbioru części. Tak więc znów specjalnie pojechałem do Lublina, wyjąłem telefon i dzwonię... i dalej dzwonię... i znowu dzwonię... i jeszcze raz dzwonię... dzwonię... I wciąż nikt nie odbiera. A z godzinę czasu próbowałem się dodzwonić, ale Duo nie odbierał. Oczywiście oddzwonić nie raczył. Uważam, że jest to po prostu nie szanowanie swoich kontrahentów, bo jeśli umawiamy się jak dorośli to wywiązujmy się z tego. A fakt nie odbierania telefonów, czy nie odpowiadania na maile to już dziecinada... Zwłaszcza gdy ma się czas siedzieć na forum i pisać posty w dziale "Nasze Audi..."
Co do samych części, to uważam, że ceny są nieraz sporo za wysokie. Na Allegro idzie kupić czasem i dwa razy taniej. Sam postanowiłem skorzystać z oferty Duo tylko dlatego, że zależało mi na czasie (odbiór osobisty), ale niestety, zostałem olany i na tym zakończyłem poszukiwania jakichkolwiek części u Duo.