Autem Przejeździłem 2 lata. wymieniłem w nim wiele rzeczy. Nauczyłem się przy nim cierpliwości i ogólnie dobry wóz dla początkującego kierowcy. W sierpniu został zastąpiony audi. Do dziś jeździ bo sprzedany niedaleko mnie

OczywiściePatrique pisze:pawełek, muszę przyznać że już nawet na zdjęciach ten "gofr"wygląda na bardzo zadbaną sztukę <ok> . Rozumiem, że VW trafił w dobre ręce?
Teraz jak zasiadam w CC czasem u rodziców to czuje się jakbym siedziała w TIRzePatrique pisze:SpookyAga, widzę, że nie tylko ja mam sentyment do mniejszego autka jakim jest ax w moim przypadku. Tak to z reguły jest że jakieś autko nam zapadnie w pamięci.
Nie mam tutaj akurat na myśli komfortu czy wyglądu bo przecież Audi 80 jest w końcu najpiękniejsze <ok> , ale mimo wszystko zdarzy się że właśnie jakieś CC czy Golf czy też AX :mrgreen: towarzyszyło nam w wielu miłych chwilach np. takich jak dalsze wyjazdy.
pawełek, muszę przyznać że już nawet na zdjęciach ten "gofr"wygląda na bardzo zadbaną sztukę <ok> . Rozumiem, że VW trafił w dobre ręce?