Audi B4 ABK...Plus nowy nabytek : quattro : xD
Trzeba Kolegę utwierdzić w przekonaniu by nie zmieniał tego motoraBronek27 pisze:jugo kupie go od ciebie i zrobie sobie serie compi z małym przebiegiem jak on taki zdrowy orginał bbuuuahahahaaaaa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 18:58 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bróóónek ty się nie napieprzaj bo ja znam te motory dość dobrze, widziałem go, robiłem troszkę przy nim, i jeździłem nim wiec daruj sobie taki komentarz bo jest denny i na poziomie gimnazjum
Ziemor nie chodziłem do gimnazjum niestety co do wyśmiewania to chyba zle to odebrałeś nie wyśmiewam silnika tylko z tego że napisałem o przywróceniu mojej padliny do oryginału ja jezdziłem ACE prawie 4 lata i co z tego prawda jest taka że te motory mają ochote na obracanie panewek wtrysk jest jaki jest ci co mieli lub maja z nim do czynienia wiedzą o czym piszę i na marginesie do momentu wysrania się mojego ACE byłem z niego zadowolony koniec kropka ... i co w tym wszystkim było dennego ?? że na końcu było bbuuuahahaahahaa sprawdz moje wypowiedzi zawsze jest bbbuuuahahahaaaa pozdro
Ziemor nie chodziłem do gimnazjum niestety co do wyśmiewania to chyba zle to odebrałeś nie wyśmiewam silnika tylko z tego że napisałem o przywróceniu mojej padliny do oryginału ja jezdziłem ACE prawie 4 lata i co z tego prawda jest taka że te motory mają ochote na obracanie panewek wtrysk jest jaki jest ci co mieli lub maja z nim do czynienia wiedzą o czym piszę i na marginesie do momentu wysrania się mojego ACE byłem z niego zadowolony koniec kropka ... i co w tym wszystkim było dennego ?? że na końcu było bbuuuahahaahahaa sprawdz moje wypowiedzi zawsze jest bbbuuuahahahaaaa pozdro
Dokładnie, Bronek nawet w SMS pisze takie literki <ok> bo mu ręce się telepią buahabuaha :mrgreen: .Bronek27 pisze:sprawdz moje wypowiedzi zawsze jest bbbuuuahahahaaaa pozdro
Co do ACE- hmm ja go miałem zgazowanego na Blosie i jeździł OK- a trasy robiłem codziennie- gównie borykałem się z wszędobylskimi wyciekami a na końcu z rozregulowanym wtryskiem, który w końcu końców został ogarnięty . Wiadome, że jak nie ma LPG to lepiej dla niego oraz to, że przy quattro tak tych 40 kucyków nie czuć jak przy ośce i do tego spalanie wyższe (quattro + krótka skrzynia).
Jugo- jak trafił Ci się w pełni sprawny technicznie i w miarę blacharsko Avanturnik z ACE pod maską, to jeździj w oryginale do momentu jak coś się nie wysra- a i to nie jest nigdzie napisane, że tak musi być. W końcu do pokrewnej marki są wstawiane HRy, które są bliźniaczo podobne do ACE (tak tak, wiem, tam nie ma silnik takiego obciążenia). Jak będzie z głową użytkowane ACE to wytrzyma, bo nawet 1Z potrafią klękać, ale o tym nikt nie pisze <ok> .
Gratuluje zakupu, bo wiem, że o quattro od dawien dawna myślałeś <ok> .
Zapewne i jak kiedyś wrócę do quattro w budzie B4 lub C4, ale to za parę latek i tylko i wyłącznie w kombi, bo życie już to zweryfikowało .
Pozdrawiam.
gornik pisze:Dokładnie zdrowe ACE i tak niestety nie jedzie w q.
To jest ta różnica, dobry zadbany silnik jest ok, ale w ośce.
Jest tu ogromna różnica szczególnie B3 ośka, a B4 q avant.
Dzieląca je masa robi przepaść.
Zrobimy tu offa jak malina he he
Do tematu wracając - ACE w Q to znowu nie taki wół - do przemieszczania się to jest naprawdę oki i i pozamiatać też na mokrym wszystkie ośki na światłach pozamiata aż miło - zgadza się ?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: