[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Poskładane jest na serii od 1.8T.
Powodem było to że nałożyły się na siebie dwie tulejki centrujące, moja stara od skrzyni została w silniku, a maszu w swojej skrzyni miał druga i tak to zostało skręcone, w miejscu tulejek była szpara i odchył ok 1.5mm przez co pracowało to pod kątem/naprężeniem i pękło, rozerwało tarcze od jej mocowania. Teraz maszu ma jakies 50KM do domu, niedawno się z nim rozłączyliśmy na trasie i wszystko wydaję się być ok, najważniejsze że właściciel ma na twarzy banana
Powodem było to że nałożyły się na siebie dwie tulejki centrujące, moja stara od skrzyni została w silniku, a maszu w swojej skrzyni miał druga i tak to zostało skręcone, w miejscu tulejek była szpara i odchył ok 1.5mm przez co pracowało to pod kątem/naprężeniem i pękło, rozerwało tarcze od jej mocowania. Teraz maszu ma jakies 50KM do domu, niedawno się z nim rozłączyliśmy na trasie i wszystko wydaję się być ok, najważniejsze że właściciel ma na twarzy banana
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A wiecie, że to samo u siebie miałem ? Też te tulejki się na siebie nałożyły, ale nie szło skrzyni dokręcić więc zaczęliśmy kminić o co chodzi i doszliśmy. A Wy koksy pewnie jakimś atomowym kluczem kręciliście w trzech :mrgreen:sagem pisze:Poskładane jest na serii od 1.8T.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Oj tam Panowie, nie przesadzajcie. Nie ma to jak od 8.05 przy -1.5 mroziku leżeć w niedzielę pod autem stojącym na kołkach na dworze, wkładać skrzynie i mieć z tego fun.
Wole to niż przeleżeć całą niedzielę wentylem do góry lub czytać durne posty na forum :->
A nie myli się ten, kto nic nie robi.
Pozdrawiam serdecznie i mile.
Wole to niż przeleżeć całą niedzielę wentylem do góry lub czytać durne posty na forum :->
ja w mroźne niedziele to wole leżeć przy gorących cycyszkach rozmiar C :mrgreen: i nie ma takej skrzyni na świecie, ktora by dała więcej fun-u od nich :mrgreen:sagem pisze:Oj tam Panowie, nie przesadzajcie. Nie ma to jak od 8.05 przy -1.5 mroziku leżeć w niedzielę pod autem stojącym na kołkach na dworze, wkładać skrzynie i mieć z tego fun.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: