[All] Audio w b4
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
Kuba929rr, daj fotki wieksze ale z tego co widze to masz kostki ISO wyprowadzone i na przewodach powinny byc napisy tez czy przod czy tyl przynajmniej na moich tak jest. Kolorami to juz niepamietam jak to bylo ktor przod ktore tyl. Wlacz radio i ustaw na radiu przednie glosniki zeby same graly i podlaczaj glosnik do kabli i znajdziesz ktore przod i pozniej ustaw w radiu na sam tyl zeby gral i tak samo szukaj na ktorych bedzie ci glosnik gral. Mozesz jeszcze sobie ustawic na rdiu przod prawy albo lewy to wtedy dobrze podlaczysz sobie glosniki.
Siedziałem, dumałem czytałem to i owo i tak naszła mnie rozkmina że brązowa kostka to jest chyba odpowiedzialna za głośniki i tak mi sie wydaje ze tutaj chyba brakuje 4 zielonych kabli i tak mi się wydaje ze przez to nie gra tył co wy o tym sądzicie ? Dodam tylko że kable w drzwiach są i w boczku też są później uciekają gdzieś w samochód.
-
- Audi 80 Klub
Kuba929rr, dokup sobie ta jedna czesc brazowej kostki ISO ( ta co masz te 4 zielone kable) i wtedy bedziesz mial wyjscie z ISO na 4 glosniki. Z tego co pamietam to fioletowy i zielony to masz tyl a szary i bialy to masz przednie glosniki.
Tu masz opis kostki ISO
http://www.audiobas.pl/opis_kostki_iso.html
Tylko z tego co widze to u ciebie w kostce sa inaczej kable glosnikowe powpinane hmmm ale kieruj sie kolorami kabli to podlaczysz dobrze. A jesli nadal nie mozesz to jak wczesniej ci pisalem ustaw w radiu w opcjach glosnik lewy przod wez kable od tego glosnika i podlaczaj po kolei do poszczegolnych kolorow az przy jednym kolorze zacznie ci grac. I tak z kazdym glosnikiem pozniej ustaw prawy przod i znowu szukaj i pozniej tyl i nie ma lipy zebys zle podlaczyl Inaczej ci niepotrafie wytlumaczyc. Ja zanim nie zrobilem kostek ISO to wlasnie tak podlaczalem jak ci opisalem wyzej. Moze ci pomoglem chociaz troche.
Tu masz opis kostki ISO
http://www.audiobas.pl/opis_kostki_iso.html
Tylko z tego co widze to u ciebie w kostce sa inaczej kable glosnikowe powpinane hmmm ale kieruj sie kolorami kabli to podlaczysz dobrze. A jesli nadal nie mozesz to jak wczesniej ci pisalem ustaw w radiu w opcjach glosnik lewy przod wez kable od tego glosnika i podlaczaj po kolei do poszczegolnych kolorow az przy jednym kolorze zacznie ci grac. I tak z kazdym glosnikiem pozniej ustaw prawy przod i znowu szukaj i pozniej tyl i nie ma lipy zebys zle podlaczyl Inaczej ci niepotrafie wytlumaczyc. Ja zanim nie zrobilem kostek ISO to wlasnie tak podlaczalem jak ci opisalem wyzej. Moze ci pomoglem chociaz troche.
-
- Audi 80 Klub
Kuba929rr, musisz kupic taka jak na zdjeciu jest brazowa do glosnikow. Wez odepnij od radia kostke i idz do sklepu i niech ci dadza druga czesc tej kostki z wyjsciem na glosniki a nizej masz zdjecie (ta brazowa musisz sobie zakupic bo to jest wyjscie na glosniki)
[ Dodano: 2012-12-12, 17:47 ]
Kuba929rr, najlepiej napisz do mnie na gg:2312754
[ Dodano: 2012-12-12, 17:47 ]
Kuba929rr, najlepiej napisz do mnie na gg:2312754
-
- Forum Audi 80