[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
sagem, akurat podajacy byl taki sam, taki sam przekroj mial stary. wiec nie wiem ocb?
zamienialem na takie same fi jakie byly z tym ze na powrotnym tak czy siak byly zwęzki wiec je zniwelowalem redukujac fi przewodu.
no nic, zmienie pompe, jak to nie pomoze to wroce do takich samych przekrojow wezy jakie byly...
a cisza w temacie oznacza to ze nie ma czasu pisac o tym co sie dzieje, albo nie bylo czasu fotki robic...
zamienialem na takie same fi jakie byly z tym ze na powrotnym tak czy siak byly zwęzki wiec je zniwelowalem redukujac fi przewodu.
no nic, zmienie pompe, jak to nie pomoze to wroce do takich samych przekrojow wezy jakie byly...
a cisza w temacie oznacza to ze nie ma czasu pisac o tym co sie dzieje, albo nie bylo czasu fotki robic...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pompa od Ng daje 6,5bar wiec sobie poradzi, o ile jest sprawna.
Bez przesady, zmuieniajac przewody tylko w komorze silnika nawet jak damy wieksza srednice to niewiele zmieni bo pod podloga dalej mamy weziej wiec taka zmiana zmienia niewiele.
Ja to widze tak albo logi z czasu otwarcia wtryskow, albo wskaznik doladowania i zobaczyc co sie dzieje.
Maszu na kazdym biegu tak jest?
Bez przesady, zmuieniajac przewody tylko w komorze silnika nawet jak damy wieksza srednice to niewiele zmieni bo pod podloga dalej mamy weziej wiec taka zmiana zmienia niewiele.
Ja to widze tak albo logi z czasu otwarcia wtryskow, albo wskaznik doladowania i zobaczyc co sie dzieje.
Maszu na kazdym biegu tak jest?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Raczej nie normalka, bo nawet jak jeden wtrysk za mało podlewa to objawy są inne, a co, nagle 4 nie dają rady ?. Trochę nie tak, uważam.Mabrothrax pisze:Ja wiem czy dziwne? Takie rzeczy działają działają i pierdut, nie działają. Normalka
Nie ma co gdybać i wróżyć z fusów, VAG i dopiero będzie można rozmawiać dalej.