Audi S2 Coupe @ RS2 - 20vturbo.pl [DeS]
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Słonik, Ty Misiaczku masz chłodnicę na zderzaku, dwa wentylatory i w dodatku jeden gar mniej. Ja mam chłodnicę z boku i jeden gar więcej.
U mnie po włączeniu temperatura spada nieznacznie. "Piątki zawsze były raczej "dogrzane".
Ta zabawa to profilaktyka, bo ja nigdy nie miałem problemu z chłodzeniem, ale skoro mocniejsze i nowsze wersje tak miały, to na 99% z ważnego powodu i pozytywnym skutkiem.
Z jakiegoś powodu właśnie taki wentylator zawendrował do ABY i ADU. Już nawet "zwykłe" 3B miało mocniejsze chłodzenie od innych "piątek", a jak widać i tak je potem wzmocniono. Warto również wspomnieć o Sporcie, który ma jeszcze mocniejszy wiatrak.
U mnie po włączeniu temperatura spada nieznacznie. "Piątki zawsze były raczej "dogrzane".
Ta zabawa to profilaktyka, bo ja nigdy nie miałem problemu z chłodzeniem, ale skoro mocniejsze i nowsze wersje tak miały, to na 99% z ważnego powodu i pozytywnym skutkiem.
Z jakiegoś powodu właśnie taki wentylator zawendrował do ABY i ADU. Już nawet "zwykłe" 3B miało mocniejsze chłodzenie od innych "piątek", a jak widać i tak je potem wzmocniono. Warto również wspomnieć o Sporcie, który ma jeszcze mocniejszy wiatrak.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- karolas123
- Forum Audi 80
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Kurcze, człowiek im starszy ma mniej włosów a Ty taką suszarkę sobie sprawiłeś Nie no piękny zestawik
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2013, 20:30 przez bloku, łącznie zmieniany 1 raz.