[80 B4 Avant] Woda od strony kierowcy
[80 B4 Avant] Woda od strony kierowcy
Witam. Mam jeszcze jeden problem z moim audi. Podczas mocnych ulew czy wizycie na myjni na podlodze od strony kierowcy mam wode. Leci ona z boku toz obok uchwytu do otwierania maski. Czytalem tutaj na forum ze mam sprawdzic czy mam uszczelke gdzie wchodzi linka ktora otwiera maske. Tylko nie wiem w ktorym miejscu jest ta uszczelka? Chodzi o ten otwor obok skrzynki z bezpiecznikami? Bo w tym miejscu wchodzi linka od maski i niestety tam nie mam zadnej uszczelki tylko jest tam pusty otwor. Ale jezeli tam ma byc to ktoredy bedzie splywac woda z tego miejsca bo nie zauwazylem tam zadnego innego odplywu a nie chcial bym zeby woda zalazla mi bezpieczniki. Mozecie mi pomoc w tej sprawie?
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
haymaker pisze:Dobrze dziekuje wam jutro za dnia to sprawdze i sie odezwe tutaj
Ja tez miałęm ten sam problem z woda na wykladzinie kierowcy, ale zakleiłem otwor przez ktory przechodzi linka i przestało...
Co do odplywu wody to jest tam otwor odplywowy ale moze go niewidac bo zakis syf lub liscie ci zasłaniaja...
Tak jak mowie otwor jest i woda sie wylewa na doł...
Jakbys patrzył na otwor gdzie idzie linka to idz w strone przedni swiatłem i zobaczysz ten mały otwor....
- Daniel Choros
- Forum Audi 80