[ALL] Polerka Felg.
wiem ze paleta kawasaki ma 4 odcienie takiego niebieskiego koloru z efektem głebi ktory roznie widac pod roznym kątem ale z tego co pamietam to jest drogi lakier ja mam tez kolor z kawasaki ale do tego mam dorobiony efekt bąbki tzn ten efekt fajnie wyciaga kolor a zrobi go mozna kładzie si9e baze a do zlaru dodaje sie odpowiednia ilosc tej bazy i klar wtedy ma delikatnie błekitny kolor i tak sie maluje niestety nie znam proporcji bo to mi znajomy w lakierni dobieram ile bazy do ilosci klaru polecam wszytskim bo efekt jest super zdiecia nie oddaja tego jak to wyglada w dzien i przy słoncu.
Zakamarki recznie tylko niestety papier scierny, wloknina scierna, ranty i czlolo rotoru maszynowo oscylacja.
Wykonczone filcem+pasta w kostce mocno scierna a potem filc i pasta w kremie Autosol, Durosol, Meguaiers, wszystko jedno bo ja osobiscie nie widze roznicy.
He zapał, no nie wiem bo troche to trwało, dobrze ze nie potrzebne byly szybko bo auto sie buduje i jeszcze nie jezdzi to mozna bylo na sp[okojnie robic po troszeczku
Wykonczone filcem+pasta w kostce mocno scierna a potem filc i pasta w kremie Autosol, Durosol, Meguaiers, wszystko jedno bo ja osobiscie nie widze roznicy.
He zapał, no nie wiem bo troche to trwało, dobrze ze nie potrzebne byly szybko bo auto sie buduje i jeszcze nie jezdzi to mozna bylo na sp[okojnie robic po troszeczku