[80 B4 ABK] Maska silnika
[80 B4 ABK] Maska silnika
Witam.
Czy maska z tego linka będzie pasować do mojego auta, chodzi mi dokładnie o wygłuszenie, czy ta maska pasuje tylko do samochodu z konkretnym silnikiem, czy te wytłoczenia na wygłuszeniu nie będą w niczym przeszkadzać gdy się ją zamontuje do auta z innym silnikiem niż była zamontowana? Ja mam silnik 2.0 ABK.
link
Pozdrawiam
Czy maska z tego linka będzie pasować do mojego auta, chodzi mi dokładnie o wygłuszenie, czy ta maska pasuje tylko do samochodu z konkretnym silnikiem, czy te wytłoczenia na wygłuszeniu nie będą w niczym przeszkadzać gdy się ją zamontuje do auta z innym silnikiem niż była zamontowana? Ja mam silnik 2.0 ABK.
link
Pozdrawiam
Kolega dobrze napisał. to wygłuszenie jest do wszystkich benzyn w b4. diesel miał inne wygłuszenie.cinekp82 pisze:Różnicy w maskach nie ma żadnych !!!
Różnice są w wygłuszeniu pod maską a na zdjęciu jest od benzyny a nie od dizla
tak więc normalnie zakładasz .
dodane:
w ABK nie było wygłuszenia w serii, bo nie było takiej potrzeby. nawet jeśli by Ci te wytłoczenia jakimś cudem przeszkadzały po zamontowaniu maski (choć nie powinny), to w ostateczności możesz zdemontować to wygłuszenie bez większego problemu.Artur333 pisze:czy te wytłoczenia na wygłuszeniu nie będą w niczym przeszkadzać gdy się ją zamontuje do auta z innym silnikiem niż była zamontowana? Ja mam silnik 2.0 ABK.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80