Przecież muszą być dwa rodzaje, bo jeszcze zostaje kwestia ich długości i pewnie wysokości też.eSPe pisze:Ale w końcu jest jeden rodzaj tych blend czy jak.
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ło kuźwa, Panowie, napisałem posta, wrzuciłem pendrive na tv z nowym horrorem, wracam za dwie godziny i nie wiem czy moje oczy się przestawiły czy ktoś mi stronę dodał.
Dobrze, więc na pewno odpada zderzak tył RS2, bo raz że tego nie znajdę, dwa że mnie nie stać.
IRKU, nie wiem co zrobię z blendą z 90tki, ale Słonik dał niezłą myśl z blendą RS2 na zloty i może na codzień będzie 90, choć takie przekładanie to bez sens z jednej strony.
Maszu, właśnie o to foto mi chodziło, jednak powiem szczerze, że za ciekawie to nie wygląda..
Co do zderzaka z przodu, to nie ma chętnych na zamianę, ja nie mam zamiaru dopłacać do interesu, a oferty jakie dostałem z połamanymi zderzakami mnie nie interesują, więc jako że mam dwa rodzaje sprysków, wyrzeźbie je do zderzaka CFL i będzie git. Zderzak i tak pewnie będzie miał cały przód "otwarty" bo muszę upchać chłodnicę i duży intercooler z przodu w 5 garkach.
Moja blenda ma takie załamanie jak na tym pierwszym zdjęciu od Maszu, a co do blendy RS2 sedan, wydaje mi się że to nie jest wyrób fabryczny, tylko jakiejś innej pobocznej firmy.
Zresztą na mojej blendzie jest Made in Italy.
Dobra Panowie, dzięki za podpowiedzi ale dalej jestem w szarej d...e, szkoda mi ruszać zderzak S2
A podpowie ktoś coś, na temat pompy dwusekcyjnej z AAN'A :?:
Dobrze, więc na pewno odpada zderzak tył RS2, bo raz że tego nie znajdę, dwa że mnie nie stać.
IRKU, nie wiem co zrobię z blendą z 90tki, ale Słonik dał niezłą myśl z blendą RS2 na zloty i może na codzień będzie 90, choć takie przekładanie to bez sens z jednej strony.
Maszu, właśnie o to foto mi chodziło, jednak powiem szczerze, że za ciekawie to nie wygląda..
Spokojnie Adam <ok>W morde dostaniesz jak takiego druta zrobisz :mrgreen:
Co do zderzaka z przodu, to nie ma chętnych na zamianę, ja nie mam zamiaru dopłacać do interesu, a oferty jakie dostałem z połamanymi zderzakami mnie nie interesują, więc jako że mam dwa rodzaje sprysków, wyrzeźbie je do zderzaka CFL i będzie git. Zderzak i tak pewnie będzie miał cały przód "otwarty" bo muszę upchać chłodnicę i duży intercooler z przodu w 5 garkach.
Moja blenda ma takie załamanie jak na tym pierwszym zdjęciu od Maszu, a co do blendy RS2 sedan, wydaje mi się że to nie jest wyrób fabryczny, tylko jakiejś innej pobocznej firmy.
Zresztą na mojej blendzie jest Made in Italy.
Dobra Panowie, dzięki za podpowiedzi ale dalej jestem w szarej d...e, szkoda mi ruszać zderzak S2
![:-/](https://audi80.pl/images/smilies/icon_curve.gif)
A podpowie ktoś coś, na temat pompy dwusekcyjnej z AAN'A :?:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Przy takim zakładaniu i przekłądaniu co chwila to i blende 90 i blende RS2 będziesz miał w strzępach - te 90tko bardzo kruche i delikatne.sagem pisze:IRKU, nie wiem co zrobię z blendą z 90tki, ale Słonik dał niezłą myśl z blendą RS2 na zloty i może na codzień będzie 90, choć takie przekładanie to bez sens z jednej strony.
Wg mnie opcja na RS2 i zrobienie kopii zderzaka tylnego z 2 coupetowych i tablica a'la bloku - a eskowy zderzak do komórki na czasy jak ci się tył a'la RS2 odwidzi.
Może na Forum C4 szybciej.sagem pisze:A podpowie ktoś coś, na temat pompy dwusekcyjnej z AAN'A :?:
Jest tam kilku ogarniętych łepków z tym motorem w S4/S6.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
![pokazywanie :arrow:](https://audi80.pl/images/smilies/ostr.gif)
Co do mojego pomysłu z rejestracją - nie polecam, dlatego też z blendy zrezygnowałem.
Wypełnienia takie jak foto czarnej coupe stosowała firma ABT a coupe miała oznaczenie C5 i szło to w parze z przerobioną klapą błotnikami i zderzakami.
Co do zderzaka z tej czarnej to w 100% rzeźba, do której ktoś się przyłożył.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No narożniki muszą pasować profilem do wewnętrznych a wewnętrzne do blendy RS2.Co się mają narożniki ?
Jednym słowem jak duo pisze że blenda ma inny profil niż lampy typowo avantowe (wewnętrzne jak się domyślam) to i tym samym lampy narożne RS2 są inne niż zwykłego Avanta.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2013, 20:02 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.