obudowę filtra załatwiłem już u kolegi duo dzięki
a dziękuje kochanie :* ale z tą najlepszą to bez przesady...wcislo0802 pisze:Audica mojego narzeczonego jest najlepsza;p;p
a dziękuje kochanie :* ale z tą najlepszą to bez przesady...wcislo0802 pisze:Audica mojego narzeczonego jest najlepsza;p;p
może dragodee i Pavell to ta sama osoba tylko posty pisane z różnych kont przez Pawła i jego alter ego (rozdwojenie jaźni jak Jeckyll&Mr.Hyde).dragodee pisze: taka sama marka i model :mrgreen:
mamy wspólne imię :mrgreen:
nasze damy też mają wspólne imię :mrgreen:
jesteśmy z tego samego regionu :mrgreen:
Hehe jasne :mrgreen: zwykły przypadek :mrgreen: fajnie będzie jak na jakiś spocik albo zlot trafimy razem :mrgreen:eSPe pisze:może dragodee i Pavell to ta sama osoba tylko posty pisane z różnych kont przez Pawła i jego alter ego (rozdwojenie jaźni jak Jeckyll&Mr.Hyde).dragodee pisze: taka sama marka i model :mrgreen:
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
też mam to samo imie, ten sam model itp tylko mam inną rejestracjek3llys pisze:kochankę tylko jeszcze o tym nie wiecie <rotfl2>dragodee pisze:Ja tu widzę że mamy dużo wspólnego :
taka sama marka i model :mrgreen:
ciekawe co jeszcze?
hah dobre dragodee nawet nie zwróciłem na to uwagi :mrgreen:dragodee pisze:Ja tu widzę że mamy dużo wspólnego :
taka sama marka i model :mrgreen:
ciekawe co jeszcze?
pewnie że przypadek, widziałem już parę razy twoje be czy na janowie i mojadragodee pisze:Hehe jasne :mrgreen: zwykły przypadek :mrgreen: fajnie będzie jak na jakiś spocik albo zlot trafimy razem :mrgreen:
też heh...dragodee pisze:dama
kochankę tylko jeszcze o tym nie wiecie <rotfl2>
dobra to już w ostateczności możemy cię przyjąc do naszego "gangu" <tance> to się pochwal bo ja nie wiem która, a nie za daleko masz do niej :?: :roll:pawelec_ pisze:też mam to samo imie, ten sam model itp tylko mam inną rejestracje
a ja wiem która to kochanka, bo do niej jeżdżę <lol>