Takie rzeczy jak sprawdzanie szczelności i ustawianie klapki przepływomierza to robiłem po dwa razy dla pewności...bezpieczniki też sprawdzałem, a z wtryskami to jest tak : kiedy uniose lekko klapke to sie sączy podniose wyżej rozpylają ładnie.Rozruchowego nie wyjmowałem sprawdziłem tylko czy paliwo dochodzi i dochodzi.Druga sprawa jest taka ,że padł mi parownik autko i tak stoi i tak sb grzebie i sprawdzam przy układzie wtryskowym.Mam dwa kompletne rozdzielacze i nie mam nic do stracenia i tak zmieniam niedługo na digi , a chcialem uruchomić i sprawdzić jak to chodzi na mechanicznym wtrysku.
PS.Przy zapłonie nic nie grzebałem , chodził na gazie także wydaje mi się ,że powinien i na benzynie.
PS2.Jeden z tych dwóch rozdzielaczy był regulowany przez poprzedniego właściciela , zmienaił naciąg membrany w rozdzielaczu.(w samochodzie mam drugi kupiony na szrocie)
PS3.Czemu miałbym się za to nie brać sam, wole zrobić sam i wiedzieć jak to zrobiłem...Jak coś źle pójdzie to ja za to odpowiadam nikt inny i nikogo nie bede obwiniał
PS4.3 kompletne rozdzielacze z obudową filtra i na każdym to samo.