Setowóz by Moris >>Leaving Home<<+czerwony tył s
Wcześniej wyglądała jak "cywilna" C4, a teraz wygląda wg mnie zbyt "kolorowo".
Cały urok 100C4 dodają właśnie te czarne akcenty wokół auta (jeszcze jak nie są wyblakłe to już jest rewelacja :mrgreen: ).
Ale teraz masz okazję psiknąć te plastiki strukturą i będą wyglądać jak nowe <ok>
Ja u siebie musiałem je tak właśnie potraktować i od grubo ponad roku wygląda dalej jak fabryka.
Cały urok 100C4 dodają właśnie te czarne akcenty wokół auta (jeszcze jak nie są wyblakłe to już jest rewelacja :mrgreen: ).
Ale teraz masz okazję psiknąć te plastiki strukturą i będą wyglądać jak nowe <ok>
Ja u siebie musiałem je tak właśnie potraktować i od grubo ponad roku wygląda dalej jak fabryka.
na wiosnę planuje zakup nowych listwe na drzwi i właśnie się zastanawiam czy je pomalować czy zostawić czarne tak jak mówisz, tylko co teraz zrobić ze zderzakami są już pomalowane- zdzierać to :?:hexman pisze:Cały urok 100C4 dodają właśnie te czarne akcenty wokół auta (jeszcze jak nie są wyblakłe to już jest rewelacja ).
mogłem się wcześniej zapytać o zdanieto zle z czarnymi było o niebo lepiej.
widzisz nie raz warto Cie posłuchać <ok>gibaj pisze:a nie mówiłem
dzięki na szczęście to kwestia gustu :mrgreen:PieterB pisze:A mnie tam nawet się podoba akurat przy tym kolorze wygląda całkiem dobrze
lampy ok, ale te kwadraciki co zostawiles to lekko za małe i lekko nie w tych miejscach jakby było cos na wzor ori blendy z eski byłoby oki .. albo bierz blende ode mnie :mrgreen: albo albo maluj tą swoją też na czerwono .. listwy to ja bym proponował jednak wrocic do czarnych nie drapac nic tylko zmatowac i strukturą pomalować, albo kupić ori używkę i z głowy - najlepiej niz takie 100x mazane .. a jak mają byc juz w kolor wszystkie to boczne kup od A6C4 i tamte pomaluj bedzie lepiej bo raz ze sa gladki dwa ze sa zgrabniejsze dwa ze rozmiarowo beda takie same jak te zderzakowe trzy ze są bezobsługowe czyli, że sie nie psują jak te 100tkowe :mrgreen: jakby miało zostać na czarno to bron Boże nie dawaj tych z A6 bo bedą brzydkow wygladac takie szerokie czarne na jasnym aucie
znaczyyyy rób co chcesz ja tylko piszę jakbym ja to osobiście widział :mrgreen:
znaczyyyy rób co chcesz ja tylko piszę jakbym ja to osobiście widział :mrgreen:
lampy okleiłem tak tylko na szybko i to na dworze bo był mróz i nie mogłem ich wykręcić. jak się zrobi cieplej kolejne podejście będzie do lamp, tyle że zrobię jeszcze takie paseczki jak w 80 US.duo pisze:ale te kwadraciki co zostawiles to lekko za małe i lekko nie w tych miejscach
chyba na wiosnę tak też zrobię,duo pisze: listwy to ja bym proponował jednak wrocic do czarnych nie drapac nic tylko zmatowac i strukturą pomalować
cicho bo się wyda że nawet listwy gniją w 100.duo pisze:że sie nie psują jak te 100tkowe
A jeśli chodzi o lampy to chyba będę musiał kupić od Ciebie tylne w klapę bo przy próbie demontażu jedna mi pękła a drugą ktoś przykleił na silkon i na pewno też jej nie wyjmę
ysiul pisze:nic nie jest wieczne i idealne wiec to, że listwy gniją to żaden problem gorsze błotniki i drzwi :mrgreen: a lampy jak chcesz ode mnie to odrazu trzeba je stuningowac bedzie i już :mrgreen:duo pisze:cicho bo się wyda że nawet listwy gniją w 100.
A jeśli chodzi o lampy to chyba będę musiał kupić od Ciebie tylne w klapę bo przy próbie demontażu jedna mi pękła a drugą ktoś przykleił na silkon i na pewno też jej nie wyjmę