aha i przód też :mrgreen:
na wiosnę planuje zakup nowych listwe na drzwi i właśnie się zastanawiam czy je pomalować czy zostawić czarne tak jak mówisz, tylko co teraz zrobić ze zderzakami są już pomalowane- zdzierać to :?:hexman pisze:Cały urok 100C4 dodają właśnie te czarne akcenty wokół auta (jeszcze jak nie są wyblakłe to już jest rewelacja ).
mogłem się wcześniej zapytać o zdanieto zle z czarnymi było o niebo lepiej.
widzisz nie raz warto Cie posłuchać <ok>gibaj pisze:a nie mówiłem
dzięki na szczęście to kwestia gustu :mrgreen:PieterB pisze:A mnie tam nawet się podoba akurat przy tym kolorze wygląda całkiem dobrze
lampy okleiłem tak tylko na szybko i to na dworze bo był mróz i nie mogłem ich wykręcić. jak się zrobi cieplej kolejne podejście będzie do lamp, tyle że zrobię jeszcze takie paseczki jak w 80 US.duo pisze:ale te kwadraciki co zostawiles to lekko za małe i lekko nie w tych miejscach
chyba na wiosnę tak też zrobię,duo pisze: listwy to ja bym proponował jednak wrocic do czarnych nie drapac nic tylko zmatowac i strukturą pomalować
cicho bo się wyda że nawet listwy gniją w 100.duo pisze:że sie nie psują jak te 100tkowe
ysiul pisze:nic nie jest wieczne i idealne wiec to, że listwy gniją to żaden problem gorsze błotniki i drzwi :mrgreen: a lampy jak chcesz ode mnie to odrazu trzeba je stuningowac bedzie i już :mrgreen:duo pisze:cicho bo się wyda że nawet listwy gniją w 100.
A jeśli chodzi o lampy to chyba będę musiał kupić od Ciebie tylne w klapę bo przy próbie demontażu jedna mi pękła a drugą ktoś przykleił na silkon i na pewno też jej nie wyjmę