[ANKIETA]Nowy podział Nasze Audi wybór opcji.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
pawelrybak15, a co Cie to tak boli, że zostaną wyróżnieni Ci którzy najwięcej się poświęcają swojej pasji?
Moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł bo jak ktoś chce znaleźć inspiracje to wchodzi w dział "Zaawansowane..." i nie wertuje masy stron jak w dziale Audi B4 czy B3 tylko ma czysto i przejrzyście...
Moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł bo jak ktoś chce znaleźć inspiracje to wchodzi w dział "Zaawansowane..." i nie wertuje masy stron jak w dziale Audi B4 czy B3 tylko ma czysto i przejrzyście...
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tu akurat nie trafiony argument. Nie każdy ma warunki na przesiadywanie w garażu (o ile się go ma) 24/7 (praca,dom,rodzina). Dla jednego godzina dziennie przy aucie to maks na co pozwala mu rozkład dnia dla drugiego będzie to 8 godzin.Niki20 pisze:wyróżnieni Ci którzy najwięcej się poświęcają swojej pasji?
Ale dobra. Mnie tam już powiewają te Uber. Też byłem temu przeciwny ale w świetle prawie publicznego linczu na mnie olałem temat i już jak mają być to niech będą. Myślę że temat czy mają być czy nie można uznać za zakończony.
Teraz jest czas na wykazanie się inicjatywą dla tych co chcieli UBERÓW. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 10:15 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Temat "zaawansowanych" uważam za zamknięty! To jest nasze wspólne forum. Są tu osoby, które nie chcą tego działu i są tacy, którzy go chcą. Sprzeciwiacie się dyskryminacji, jednocześnie dyskryminując innych.pawelrybak15 pisze:A nie da się ot tak po prostu zrezygnować z tej dziecinady i kółka wzajemnej adoracji zwanej "zaawansowane projekty" Czy naprawdę wszyscy nie mogą być równi ?
Jestem za damianem. Ostatnio deklarował się też sagem.Kokolino pisze:Czekam na propozycje nowych modów. Ja proponuję kolegę damian_xyz
Mabro, LUKASZdiy...a Wy jak?
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 10:16 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Kokolino, nareszcie pierdyknał pięścią w stół i jest porządek. hahaha.
Ja bym dał jeszcze jakiś czas - tak uczciwie patrząc na tempo rozwoju i ustaleń (szlifowanie tematu zaawansowane) dajmy na to 1 rok. Jak po tym czasie nic konkretnego nie ustalą UBER userzy to zarzucić ZP na amen i nie wracać do tego.
Ja bym dał jeszcze jakiś czas - tak uczciwie patrząc na tempo rozwoju i ustaleń (szlifowanie tematu zaawansowane) dajmy na to 1 rok. Jak po tym czasie nic konkretnego nie ustalą UBER userzy to zarzucić ZP na amen i nie wracać do tego.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
A róbcie co chcecie, ale powiem wam tak:np. ja też poświęcam się swojej pasji jaką jest 80tka którą posiadam tyle że niestety nie mam tyle kasy co niektórzy i co?
eSPe dobrze to określił - nie każdy ma fundusze, oraz warunki żeby zrobić wszystko to co chciałby zrobić ale może być przy tym wielkim pasjonatem.
eSPe dobrze to określił - nie każdy ma fundusze, oraz warunki żeby zrobić wszystko to co chciałby zrobić ale może być przy tym wielkim pasjonatem.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Nikuś, proszę bardzo stwórz. Ja jak pisałem nie bede oponował.Niki20 pisze:Chciałem pomóc i stworzyć jakiś sensowny regulamin tego działu aby to miało ręce i nogi ale szkoda tracić czasu.
W tobie widać choć trochę zapału więc myślę że coś interesującego może coś wyjdzie w przeciwieństwie do 2 letniego bicia piany i ganiania własnego ogona.
Mnie to tam ogólnie gibsi ZP więc jak będą to nie bede płaka i jak ich nie będzie nie będę specjalnie ubolewał.
Wiadomo jak to w społeczeństwie - każdemu nie dogodzisz dlatego ja odpuszczam i mi ZP nie wadzą.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Tutaj nie chodzi o to kto jest pasjonatem. Tylko kto ma porobioną furę. Kogo to interesuje czy ktoś ma kasę czy nie. Marzenia i życzenia to pisać w hyde parku.pawelrybak15 pisze:A róbcie co chcecie, ale powiem wam tak:np. ja też poświęcam się swojej pasji jaką jest 80tka którą posiadam tyle że niestety nie mam tyle kasy co niektórzy i co?